5 Reacties

24 dagen geleden

Dat is soms best vervelend als je kindje nergens anders slaapt😮‍💨 ik heb alleen herkenning voor je, geen tips helaas. Iedereen zei tegen mij dat ik het gewoon moest doen en dat hij een wel aan zou wennen....nooit gelukt helaas. Altijd alleen in een bed thuis geslapen 😔 Hopelijk hebben jullie toch een fijne vakantie!

24 dagen geleden

Tot 3-4 maanden sliep kind overal, met 6 maanden was het slapen op andere plekken dan het bed niet meer te doen. Ook in de auto wordt eigenlijk niet geslapen, ook hooguit 20 min. Tussen de 4-6 maanden kreeg ik het nog wel eens voor elkaar om kind wiegend in slaap te krijgen, maar dat moest dan perse op een bepaalde manier. In die periode ook op vakantie geweest en heel wat meters afgelegd op marktpleinen en winkelstraten, terwijl vriend alvast op het terras zat 😉 Sommige kinderen slapen overal, sommigen niet..

24 dagen geleden

De meeste vragen hier op het forum zijn andersom (waarbij de kids niet in hun eigen bedje willen slapen) :) dus wel weer een leuk topic en te zien dat ieder kindje weer anders is. Wat je nog zou kunnen proberen is hetzelfde ritueeltje aan te houden dan wanneer je haar naar bed zou doen. Dus slaapzakje aan (of inbakeren) als je gaat wandelen en het is bedtijd. In de maxicosi kun je ook sommige slaapzakjes doen. Misschien werkt dat?

24 dagen geleden

Ik gebruikte de dooky. Dat zorgde voor rust en minder prikkels en zo kon ze goed slapen

24 dagen geleden

Alle kinderen zijn anders en van tevoren weet je niet hoe het bij jullie loopt..... het lijkt alleen alsof alle kinderen om je heen klakkeloos in slaap vallen in de meest random situaties. Ik herken je "probleem", wij hebben een zoontje die in juli 2 jaar wordt en tot op heden ook alleen in een (camping-) bedje slaapt. Van alles geprobeerd en ook deels geprobeerd te forceren in de buggy... maar nope! Het is wat is het is. Het was(en is soms nog steeds) frusterend, maar het enige wat je kunt doen is er rekening mee houden en je plannen op aanpassen en om het dutje heen plannen 🫣😘