6 Reacties

één jaar geleden

Dit is heel normaal bij een baby van 8 weken. Willen gewoon jouw nabijheid. Dat het 2 dagen "goed" ging, is gewoon geluk.

VRIEND

één jaar geleden

Dit is inderdaad heel normaal baby gedrag, hoe vermoeiend het soms ook is. 8 weken is nog piepjong, hij heeft 9 maanden veilig en warm in jouw buik gezeten, dat is een grote omschakeling voor zo’n kleintje en daar hebben ze mama en papa echt bij nodig. Een osteopaat gaat hier ook niks aan kunnen veranderen aangezien dit niet door een blokkade oid komt. Alle baby’s hebben geborgenheid nodig ☺️

één jaar geleden

Lekker je kindje bij je nemen. Dit is heel normaal, bij jullie voelt hij zich veilig en geborgen. Mijn dochter heeft tot 9 maand bij ons geslapen, niet ideaal, maar wel haar behoefte.

één jaar geleden

Je zoontje is nog zo klein.. Lekker die geborgenheid bieden die hij vraagt. Heb je Insta? Ik kan je echt van harte aanbevelen om deze te volgen: https://instagram.com/liefdevaneenmoeder.nl?igshid=YmMyMTA2M2Y= Zij is zo puur en schrijft heel mooi vanuit de behoefte van moeder en baby. Ik heb heel veel steun aan haar gehad, omdat mensen tegen mij zeiden: niet op je laten slapen hoor, lekker in eigen kamer en eigen bed. Moeten ze leren.. NEE. Baby slaapt gewoon lekker bij z’n moeder, hij gaf heel duidelijk aan daar behoefte aan te hebben. En nu slaapt hij alsnog gewoon lekker in z’n eigen bedje, in z’n eigen kamer. Op z’n eigen tempo.

één jaar geleden

Aah ja, baby’s “moeten” gelijk al zoveel. Onze dochter is nu een maandje en die zoekt ook echt geborgenheid. Het is niet altijd handig, maar daar is verlof voor toch? Lekker knuffelen en elkaar leren kennen. Ze zijn nog zo klein!

één jaar geleden

Mijn gouden tips: acceptatie en lagere verwachting Blijkbaar, dit wist ik ook niet, kunnen baby's pas echt zelfstandig slapen als ze ongeveer een half jaar zijn. Bij perioden kan het beter gaan, maar het samen slapen is eigenlijk vrij normaal tot 6 maanden. Mocht je dit niet geloven (je baby leek het te kunnen), dat herken ik. Mn zoon sliep ook echt bij vlagen goed zelfstandig leek het. Tot hij met 5.5 maand tussen ons in lag in de vroege ochtend, we waren kapot, en zijn hoofd draaide en BAM ineens sliep. Toen besefte ik: hij kon inderdaad nog niet zelfstandig slapen. NU kan hij het...