19 Reacties

19 dagen geleden

Ik heb ook erg veel last van m’n rug. Over de rand tillen lukt niet. onze dochter slaapt op een vloerbed. Dan kan ik op m’n knieën haar in bed “schuiven”. Ook er even bij liggen of nog knuffelen gaat zo makkelijker, hoef nu minder te tillen etc. Op staan is soms wel een dingetje, voel me soms net een bejaarde 😆Zeker nu ze zwaarder wordt erg fijn.

19 dagen geleden

Misschien zoiets te realiseren als je een handig iemand kent? Weet niet of linkjes zijn toegestaan. Dus maar even zo. Dit is een bedje van het merk cryless. Ontwikkeld door een vrouw die ook last had van rugklachten en een baby heeft. Zijn enkel wel zwaar aan de prijs, Bijma 900 euro voor een ledikant, en een box met hetzelfde idee voor 950 euro. Dus vandaar de opmerking of je een handig iemand kent. Is wel ideale oplossing zou ik zo denken.

19 dagen geleden

Mijn moeder had vroeger rug problemen en had daarom een ledikantje voor mij waar je 2 spijlen uit kon halen zodat ik erin/eruit kon kruipen. Misschien dat zoiets nog bestaat? (Maar misschien is je kindje daar nog wel iets te jong voor?)

18 dagen geleden

Ik denk gelijk aan een kinderopvangbedje. Via marktplaats goed aan te komen. Esthetisch zijn ze wat smaakspecifiek 🤭, maar praktisch is het zeker! Door de hoogte en het hek

18 dagen geleden

Oei! Je hebt ledikantjes met een deurtje aan de zijkant Zijn vrij aan de prijs! Wellicht iemand in je omgeving die zelf handig is met scharnieren en een slotje maken? Mijn vriend heeft de onze gemaakt namelijk Succes!

18 dagen geleden

Reactie op Caatje1988

Misschien zoiets te realiseren als je een handig iemand kent? Weet niet of ...
Precies dit bedoel ik

17 dagen geleden

Reactie op meinou

Ik heb ook erg veel last van m’n rug. Over de rand tillen lukt niet. onze d ...
Hoe oud is jou dochter? En sinds welke leeftijd slaapt ze op een vloerbed 🥰

17 dagen geleden

Reactie op Kiwinasje

Mijn moeder had vroeger rug problemen en had daarom een ledikantje voor mij ...
Ja ik ben ook bang dat ze nog wat te jong is daarvoor. bij haar bedje kan de hele zijkant er inprincipe uit. Ben alleen bang dat het dan meer feesten wordt dan slapen 😂🫣

17 dagen geleden

Reactie op Hannelore13

Ik denk gelijk aan een kinderopvangbedje. Via marktplaats goed aan te komen ...
Dit was ook mijn eerste gedachte, ik werk zelf namelijk ook op een kdv. Alleen ben ik dan bang dat ze met een jaar oid te zwaar is, om op die hoogte te tillen 😓 (en dat ik dan weer een nieuw bedje moet halen/ maken). Ze is nu van een co sleeper naar bij mij in bed naar een ledikant gegaan. Ik blijf bedjes halen vrees ik haha

17 dagen geleden

Kinderopvang bed idd! Mooi zijn ze niet, en het is vaak een stapelbed idee. Maar wel veilig èn op hoogte! (Dat rek schuif je er zo voor, of dus boven om open te doen)

17 dagen geleden

Reactie op Smartie22

Dit was ook mijn eerste gedachte, ik werk zelf namelijk ook op een kdv. All ...
Trappetje ervoor?

17 dagen geleden

Reactie op Smartie22

Dit was ook mijn eerste gedachte, ik werk zelf namelijk ook op een kdv. All ...
Tegen die tijd vindt ze het misschien ook fantastisch om erin te klimmen. Of een evacuatiebed, die hebben ook een hekje

17 dagen geleden

Ik weet niet of het al gezegd is maar heb je al gedacht aan een campingbedje met zo n luikje dat je dicht kan ritsen? Bijkomend voordeel is dat de spenen er niet uit kunnen vallen. Zou er dan wel een goeie matras inleggen.

17 dagen geleden

Ja wij hebben ook zo'n campingbedje van prenatal met zo'n luikje dat je kan dicht ritsen. Moet alleen wel zeggen dat wij hem alleen voor vakanties hebben gebruikt. Je kan ook verschillende diktes en comfort in matras kopen. Ik weet alleen of je hem kan dicht ritsen met je hernia. In de winkel was ie geloof ik nog geen 100 euro...of marktplaats natuurlijk. Succes!

16 dagen geleden

Reactie op inimini2

Ik weet niet of het al gezegd is maar heb je al gedacht aan een campingbedj ...
Wij hebben er zo een, maar dan moet je juist enorm bukken en ook nog eens ritsen

16 dagen geleden

Reactie op Caatje1988

Misschien zoiets te realiseren als je een handig iemand kent? Weet niet of ...
Wij hebben deze gehad vanuit de oorspronkelijke ontwikkelaar Giraf wegens fysieke beperking van mijn man. Toen waren ze ook al duur, maar na de overname door Cryless is de prijs helemaal hoog geworden. Het was wel een heel fijn bedje! Cryless is echter gestopt met produceren. @TS je zou op marktplaats ook eens kunnen kijken naar aangepaste bedjes voor rolstoelgebruikers of een handige timmerman inschakelen die een deurtje kan maken in jullie huidige ledikant.

16 dagen geleden

Reactie op xxTessa

Wij hebben er zo een, maar dan moet je juist enorm bukken en ook nog eens r ...
Als je baby er zelf in kan kruipen scheelt dat al een hoop, maar dat is misschien wat vroeg met 7 mnd?

16 dagen geleden

Reactie op inimini2

Als je baby er zelf in kan kruipen scheelt dat al een hoop, maar dat is mis ...
Ja zeker, dat is echt met 1.5 pas ongeveer. Als ze het uberhaupt al willen en niet weglopen

15 dagen geleden

Reactie op Smartie22

Hoe oud is jou dochter? En sinds welke leeftijd slaapt ze op een vloerbed � ...
Ze ging van de co sleeper naar t vloerbed. Was toen 5 maanden geloof ik. Ze is nu 15 mnd, scharrelt soms uit bed om te spelen en gaat later weer liggen slapen. Heel soms gaat ze voor de deur zitten en dan kloppen om ons te “roepen”. Als ik alleen thuis ben laat ik onze deuren open dan komt ze naar m’n bed toe, traphek dicht uiteraard! Staat er zo’n snoetje in eens naast je :) Op vakantie oid is dus drama want dan moet ze vaak in een ledikant/campingbedje, eindigt ze tussen ons in.