17 Reacties

4 jaar geleden

Hee hallo, mag ik vragen met welke fles je voedt ? Misschien ligt het aan de speen waarmee je voedt 🙈

4 jaar geleden

Hee hallo, mag ik vragen met welke fles je voedt ? Misschien ligt het aan d ...
Avent fles en dan speen 2, die van 1 maand plus is dat.

4 jaar geleden

Heb je al eens een speen met andere maat erop gedaan? Bijv met kleiner gat waardoor de melk trager stroomt...

4 jaar geleden

Reactie op LittleK

Heb je al eens een speen met andere maat erop gedaan? Bijv met kleiner gat ...
Had hiervoor speen 1. Hebben ook Dr Brown flessen geprobeerd, Tummee Tippeee(zo iets?.) geprobeerd..

4 jaar geleden

Reactie op Plummie

Had hiervoor speen 1. Hebben ook Dr Brown flessen geprobeerd, Tummee Tippee ...
Ging dat niet meer goed met speen 1? Die van ons is 4 mnd en drinkt nog uit de 0, dan is de fles ook al binnen no time leeg dus we doen er geen grotere op. Wij hebben de avent natural trouwens.

4 jaar geleden

Reactie op LittleK

Ging dat niet meer goed met speen 1? Die van ons is 4 mnd en drinkt nog uit ...
Wij hebben de Anti colic flessen. Zou het met speen 1 dan beter zijn? Ik heb geen idee van die spenen namelijk.

4 jaar geleden

Zou inderdaad ook een andere fles/speen aanraden met een kleiner gaatje. Soms is het even zoeken naar de juiste speen of fles 😁

4 jaar geleden

Reactie op Plummie

Wij hebben de Anti colic flessen. Zou het met speen 1 dan beter zijn? Ik ...
Ja weet niet, maar dat gat is kleiner waardoor er minder melk in 1x doorheen komt. Zal dan vast langer duren voor t leeg is ook, maar weet niet of t helpt met boeren etc... hoewel ik, als ik zelf snel iets leeg drinkt, ook niet altijd lekker zit met mnn maag enzo ;) Is het proberen waard!

4 jaar geleden

Reactie op Plummie

Wij hebben de Anti colic flessen. Zou het met speen 1 dan beter zijn? Ik ...
Wij hebben hier een meissie van, nu,6 maanden. En tot een paar weken terug dronk zij nog met speen 1 van dezelfde Avent anti colic die jij ook gebruikt. Als het bij haar te snel ging, ook wel eens tussendoor speen 2 geprobeerd namelijk en ze kan ook enorm gulzig zijn, dan kreeg ze ook erg last van boertjes en ging het allemaal gewoon veel te snel naar binnen. Via het CB kregen wij te horen dat dit niets uitmaakt en je niet met de aantal maanden dat je kindje heeft, mee hoeft naar de volgende speen. Ons werd verteld dat haar zuigreflex dan nog gewoon erg aanwezig is. Als het 10-15 minuten duurt tot de fles leeg is, zit je goed. Gaat het tegen de 25-30 minuten aanzitten, dan zou ik naar de volgende speen gaan. Hopelijk heb je hier wat aan :)

4 jaar geleden

Reactie op Carffs

Wij hebben hier een meissie van, nu,6 maanden. En tot een paar weken terug ...
Bedankt, hier heb ik zeker wat aan. Ga morgen weer terug naar speen 1 en hopelijk wordt hij dan wat minder gulzig.

4 jaar geleden

Ik heb van de kraamhulp een tip gehad voor het boeren en die werkt erg goed: ik zet mijn zoontje op zn billen (zittend) en draai hem dan rustig rond, rug naar achter en dan weer buikje naar voor. En in die rustige draaiing komen de boertjes snel en rustig naar voren. Geen geklop of gesjouw nodig! Misschien heb je er iets aan 😃

4 jaar geleden

Reactie op Plummie

Avent fles en dan speen 2, die van 1 maand plus is dat.
Jeetje veel te groot die speen! Het stroomt er ook echt uit. Mijn zoontje van 9 weken verslikt zich ook nog steeds in die speen. Ik had eerst difrax ook met een M speen omdat ik johannesbrood pitmeel in zijn fles doe. Ook steeds verslikken en alles. Nu heb ik de fles van dr. Browns met smalle hals.. Hier drinkt hij heel rustig mee en verslikt zich ook niet meer.

4 jaar geleden

Ik heb vanaf dag 1 met de difrax gedaan en tot en met 8 maanden met een S speen gevoedt. Nooit het idee gehad dat dit te snel of te langzaam ging en het beviel heel goed. Het tegenovergestelde had ik wel heel erg met de Dr Brown. Deze fles heb ik geprobeerd i.v.m. met hele erge darmkrampjes maar mijn zoontje kon er niet aan wennen. Het is per kindje verschillend maar zelf denk ik dat maatje 2 speen te groot kan zijn voor kindje. Maar zoals er al gezegd word je blijf zoekende.

4 jaar geleden

Mijn zoontje at ook zo gulzig. WrijVingen 10min hop fles leeg ook. Wij kregen de tip over te stappen op andere voeding. Die is wat dikker speciaal voor de wat hongerige baby's. Hielp voor hem heel goed. Misschien hebben jullie er ook wat aan!

4 jaar geleden

Bedankt voor alle tips! Ga voor de zekerheud CB ook even bellen en anders daarna toch een andere flea proberen? Iig bedankt, hier kan ik wel mee verder🙋‍♀️

4 jaar geleden

Misschien kan je de avent naturel fles proberen met speen maat 0. Heb ik ook lang gedaan voor mijn kleine,ging goed

4 jaar geleden

Ben bij de babydump geweest en heel erg goed geholpen. Zijn nu over op Tommee Tippee flessen en even een week aankijken hoe dat gaat. Mini hapt nu al een stuk minder valse lucht erbij! Wel is hij nog erg gulzig en wil hij snel drinken.. Mocht deze fles toch niet fijn zijn, dan was er nog de optie voor Avent Naturel flessen. Dus die houden wij nog even achter de hand.