12 Reacties

3 jaar geleden

Oh zo herkenbaar! Ons zoontje is 5 weken en doet dit ook. Overdag hoor je hem niet maar in de nacht denk ik wel eens jeetje wat ben je benauwd en roggel je erover. Maakt dan ook veel geluidjes.. Mijn gevoel zegt ook dat het krampjes zijn, hij is dan inderdaad heel druk met zijn handjes en benen. Wij hebben de puckababy piep maar je ziet hem druk zijn. Vandaag moet ik naar het CB dus wil het eens navragen.

3 jaar geleden

Ook heeeel herkenbaar hier! Mijn dochter van 7 weken oud doet dit ook al een paar weken. Het eerste deel van de nacht is ze stil, maar vanaf een uur of 2 a 3, na een voeding, begint ze toch te kreunen en te wiebelen. Ze lijkt te slapen dan.. pap en mam alleen wat minder 馃槢

3 jaar geleden

Oh zo herkenbaar! Ons zoontje is 5 weken en doet dit ook. Overdag hoor je h ...
Ben erg benieuwd wat ze bij het cb zeggen! Hier ook al een aantal weken. Soms vanaf 2uur soms wat later. 馃

3 jaar geleden

Mijn dochter deed dit ook, zij had verborgen reflux. Ik weet niet of het er iets mee te maken had, maar het tweede deel van de nacht als ze minder diep sliep hoorde je haar ook veel meer geluid maken. Je zou kunnen kijken of wat langer rechtop houden na de nachtvoeding verschil maakt.

3 jaar geleden

Reactie op Larissavw

Mijn dochter deed dit ook, zij had verborgen reflux. Ik weet niet of het er ...
Ik heb eerst inderdaad ook aan reflux gedacht en houdt hem al redelijk lang rechtop na het eten. Maar het lijkt echt van zijn darmpjes te komen aangezien ik hem echt scheetjes hoor laten en ik hem echt zie duwen want zijn hoofdje wordt rood

3 jaar geleden

Ik herken het ook bij mijn dochter van weken. Ze doet het al een week of 4 maar afgelopen week is het wat erger geworden. Ik ga zo naar het consultatiebureau en vraag het ook even na. Het zijn wel krampjes maar ze heeft er pas na 1.5 tot 2 uur last van na de voeding. Gelukkig zet ze het niet op t huilen maar je hoort haar kreunen en steunen om er scheetjes uit te krijgen..

3 jaar geleden

Reactie op Marije1987

Ik herken het ook bij mijn dochter van weken. Ze doet het al een week of 4 ...
Ow van 8 weken馃槉

3 jaar geleden

Reactie op Marije1987

Ow van 8 weken馃槉
Hier huilt hij ook niet en hij doet het ook echt in zijn slaap. Toch ziet het er zo zielig uit en ook wij kunnen er niet van slapen. Ik ben benieuwd wat ze gaan zeggen bij jou, hopelijk heb ik er ook wat aan 馃槄. Geef je borstvoeding of flesvoeding? Het reutelen, knorren verklaarden ze hier door het langer platliggen snachts en het afzakken van slijmvliezen. Dit doet hij ook enkel snachts en hij stopt als ik hem begin te voeden

3 jaar geleden

Mijn zoon van bijna 7 weken doet dit ook, altijd in de vroege ochtend. Het lijkt inderdaad dan dat hij zijn voeding aan het verwerken is. Mijn partner grapt dan altijd of we niet eens een exorcist moeten bellen met al die rare geluiden 馃槄. Bij mij zeiden ze van cb dat het er gewoon bij hoort en heel normaal is. Mijn vriend slaapt in ieder geval hierdoor sinds kort met oordoppen.

3 jaar geleden

Mijn dochtertje van ruim 5 weken doet dit ook heel erg. Voor mijn gevoel zijn het ook krampjes. Inderdaad ook tijdens haar slaap snachts het meeste. Ze slaapt tussen het kreunen en steunen gewoon weer verder. Vind het wel heel sneu want ze lijkt het er moeilijk mee te hebben. Maar volgens cb moest ik mij geen zorgen maken en hoort dit erbij.

3 jaar geleden

Reactie op SanneSteven

Hier huilt hij ook niet en hij doet het ook echt in zijn slaap. Toch ziet h ...
Ik geef borstvoeding. Het consultatiebureau gaf aan dat de krampjes erbij horen. Gaat vanzelf over. Geduld dus馃槉

3 jaar geleden

Ik ben met ons meisje naar de osteopaat geweest. Na de 3e behandeling waren haar darmpjes rustiger en zij ook. Aanrader! :-)