17 Reacties

4 jaar geleden

Het kan misschien helpen om tussen het drinken door even te stoppen en haar te laten boeren. Bij mijn dochter hielp dit heel goed.

4 jaar geleden

Hoi hoi, hier ook een mijn zoontje die precies zoals jij omschrijft overdag lekker in het nestje slaapt en snachts beginnen de krampen. Mijn kraamzorg gaf ook aan dat dit meestal tussen 11 en 02:00 is bij baby’s. Ik lees verschillende positieve verhalen over de druppels van sab simplex en dat het binnen 2 dagen zou kunnen minderen. Wellicht is dat iets? Heb het Zelf nog niet besteld. Ook geef ik bV en merk ik dat mijn zoontje best snel drinkt soms loslaat en opnieuw aanhapt. Wellicht zorgt dat voor lucht in de darmpjes dus ik probeer nu iets rechterop te voeden en af en toe hem een boertje te laten.

4 jaar geleden

Reactie op babyblue-24

Hoi hoi, hier ook een mijn zoontje die precies zoals jij omschrijft overdag ...
Ik gebruik sab simplex het is echt een wonder middel. 👌🏻

4 jaar geleden

Reactie op L & A

Ik gebruik sab simplex het is echt een wonder middel. 👌🏻
Ik heb het zo juist besteld. Hoop dat het snel binnen is . Weet jij hoe je het moet toedienen bij BV?

4 jaar geleden

Bedankt voor jullie reacties! Ik heb inmiddels infacol geprobeerd maar het lijkt niet veel verschil te maken. Ik heb nu bij de apotheek olie gehaald tegen krampjes die je rond de navel en onder de voetzolen moet aanbrengen. Veel positieve verhalen erover gehoord. Het klinkt een beetje alternatief maar zeker het proberen waard!

4 jaar geleden

Ik lees even mee, hier is hij ook in de nacht tussen 11-2/3 wakker. Ook gekomen met een keizersnede en ik geef ook gekolfde bv.

4 jaar geleden

Reactie op babyblue-24

Hoi hoi, hier ook een mijn zoontje die precies zoals jij omschrijft overdag ...
Aan e hand van wat je beschrijft, klinkt het alsof je een snelle toeschietreflex hebt. daardoor moet je kleine inderdaad snel drinken en kan er lucht bijkomen. Wat kan helpen is dat je, voor je gaat voeden, een heel klein beetje afkolft, zodat de druk er een beetje af is.. dat zal al kunnen helpen met de krampjes.

4 jaar geleden

Reactie op Soraya-37

Aan e hand van wat je beschrijft, klinkt het alsof je een snelle toeschietr ...
Bedankt hier had ik nog niet over nagedacht. Ik heb even op het internet gekeken. Ik denk zelf niet dat ik “te veel” Productie heb het spuit namelijk niet alle kanten op. Echter denk kk wel dat het in het begin sndl stroomt en mijn kleine dit niet aankan. Misschien even met de hand de druk eraf halen voordat hij begint te drinken.

4 jaar geleden

Waar kopen jullie de sab simplex? Kan het nergens vinden. Hoop dat het helpt bii mijn zoontje. Hij huilt soms wel 2 uur lang door krampjes. Heel zielig

4 jaar geleden

Waar kopen jullie de sab simplex? Kan het nergens vinden. Hoop dat het help ...
Sab simplex bestellen op google invoeren dan krijg je een website sint jozef apotheke als ik mij niet vergis een apotheek in duitsland. Snelle verzending had het als goed is binnen een dag of twee

4 jaar geleden

Reactie op babyblue-24

Bedankt hier had ik nog niet over nagedacht. Ik heb even op het internet ge ...
Sorry voor de late reactie.. met de hand kan natuurlijk ook. Onder de douche gaat dat heel makkelijk.. En het hoeft niet alle kanten op te spuiten hè. Het kan ook gewoon zijn dat je in het begin of tussendoor een snellere stroom hebt. Meestal zie je dit wel aan je kindje, die gaat onrusyig drinken, met zijn armpjes zwaaien.. even afkoppelen en weer aanhappen kan ook helpen. Sorry, misschien bemoei ik me ermee, maar ik geef nu aan mijn derde kindje borstvoeding en het zou wat krampjes kunnen voorkomen, denk ik..

4 jaar geleden

Reactie op Soraya-37

Sorry voor de late reactie.. met de hand kan natuurlijk ook. Onder de douc ...
Hoi soraya bedankt voor je reactie alsnog de kramojes zijn gelukkig minder alleen het drinken gaat nu minder helaas. Het aanhappen en blijven drinken aan de borst. Er komt zo een laktatiekundige langs dis hoop dat ik er iets aan heb😞

4 jaar geleden

Reactie op babyblue-24

Hoi soraya bedankt voor je reactie alsnog de kramojes zijn gelukkig minder ...
Oh, wat vervelend! Wat fijn dat je een lactatiekundige hebt ingeschakeld. Gaat het nu beter?

4 jaar geleden

Reactie op Soraya-37

Oh, wat vervelend! Wat fijn dat je een lactatiekundige hebt ingeschakeld. G ...
Ze gaf aan dat hij een verborgen tongriem heeft. We gaan mirgen even naar het ziekenhuis kijken of ze het kunnen klieven. Daardoor zou hij iets beter m/makkelijker moeten kunnen drinken.

4 jaar geleden

Ik gebruik nu 2 dagen sab simplex en onze zoon ontlucht sinds de 1e druppels erg goed. Hij boert tijdens het drinken, terwijl we voorheen na de fles soms nog wel 20 minuten bezig waren met een boertje. Ook laat hij veel scheetjes. De Krampjes zijn echt veel minder. Komt dat goede ontluchten jullie bekend voor? En hoe veel druppels gebruiken jullie op een fles van 120 ml?

4 jaar geleden

Ik heb het idee dat de olie van apotheek Rensing goed werkt! Je brengt het aan rond het naveltje en op de voetzolen. Ik had het niet verwacht maar mijn meisje heeft veel minder last van krampjes en slaapt nu de nacht door :)

4 jaar geleden

Ik gebruik nu 2 dagen sab simplex en onze zoon ontlucht sinds de 1e druppel ...
Hoi hoi, ik herkennde scheetjes en de boeren wat die druppels in principe doen (wat ik heb gelezen) is dat ze de kleine luchtbelletjes verbinden en zo een grote luchtbel van maken waardoor ze gemakkelijker naar buiten kunnen. Ik deed 8 druppels voor de voeding en 7 na de voeding. Maar ik ben nu af en toe aan het minderen en geef het meer op gevoel. Wel nog altijd voor elke voeding