15 Reacties

3 jaar geleden

Ik vond dit fijne informatie die de lactatiekundige ons gaf. Mijn dochtertje is 6 weken en drinkt ook nog uit de prematuur speen van dr brown. Heb de fase 1 al wel een paar keer geprobeerd maar blijft toch elke keer te gulzig, veel lekken bij mondhoeken, etc. https://www.babyfriendlynederland.nl/web/filemanagement/Documenten/2018-03-23%20informatieblad%20responsief%20voeden.pdf https://m.youtube.com/watch?feature=youtu.be&v=YoBVtE6S1dk

3 jaar geleden

Ik vond dit fijne informatie die de lactatiekundige ons gaf. Mijn dochtertj ...
Dank je wel ga ik even lezen

3 jaar geleden

Ik had van difrax speentje met gaatje aan de bovenkant.. op deze manier gaat het niet rechtstreeks de keel in! Het is voor baby's die gulzig zijn en zich verslikken.. Heb hem bij babydump gehaald. Niet te koop bij een kruitvat of iets. Misschien het proberen waard

3 jaar geleden

Ik had van difrax speentje met gaatje aan de bovenkant.. op deze manier gaa ...
Weet jij hoe deze fles heet? Thanks voor je tip trouwens

3 jaar geleden

Reactie op Macha Modronja

Weet jij hoe deze fles heet? Thanks voor je tip trouwens

3 jaar geleden

De prematuur van Dr Brown gaat langzamer dan de dental speen van Difrax. Wij hebben het hele assortiment gehad in de kraamweek.. Op de zij voeden werkt waarschijnlijk beter dan een andere speen. Google even op Early Feeding Skills. Op de zij kan teveel aan melk makkelijk uit de mondhoek lopen. Mijn dochter moest zo klein ook nog wennen, zoog als een malle aan de speen maar vergat op tijd te slikken, zoiets.

3 jaar geleden

Houd je de fles al horinzontaal? Dan moet ze er meer voor werken en stroomt de melk minder hard.

3 jaar geleden

Probeer anders op haar zij leggen en zo de fles geven.

3 jaar geleden

Mijn dochter is 10 weken en ook een gulzige drinker. Aan de borst haal ik haar er regelmatig af, zodat ze zich niet verslikt en even op adem kan komen. Wij gebruiken ook dr. Brown fles met prematuur speen en er wordt dan therapeutisch gevoed (sluit beter aan bij borstvoeding). Misschien kan dat jullie ook helpen? Hierdoor drinkt ze een stuk rustiger, wat resulteert in beter boeren en minder krampjes.

3 jaar geleden

Onze zoon hebben wij de eerste 1,5 week ook gevoed met de brede Dr.Browns fles. Alleen merkten we op een gegeven moment dat juist door de breedte van de speen dat onze zoon er problemen mee had. Zijn toen over gegaan op de Difrax S fles. Dat gaat nu goed! Die dental speen werkte bij ons juist niet, hij kon er veel te snel door drinken. Hebben nu gewoon de standaard speen erop. Het is soms even zoeken naar welke fles en speen je kindje het beste op doet, dus misschien daar wat in uitproberen?

3 jaar geleden

Probeer anders op haar zij leggen en zo de fles geven.
Dit werkte bij mij ook goed 😁

3 jaar geleden

Dit werkte bij mij ook goed 😁
Hebben we ook geprobeerd maar dat verslikt ze zich alsnog helaas

3 jaar geleden

Reactie op Boukje90

Houd je de fles al horinzontaal? Dan moet ze er meer voor werken en stroomt ...
Eerst niet maar door een tip van hier nu wel hihi. Gaat wel al iets beter inderdaad

3 jaar geleden

Ja precies dat is het ook thanks

3 jaar geleden

Heeft ze hiervoor rechtstreeks uit je borst gedronken? Hoe ging dat? Ik raad je de Calma fles van Medela aan. Deze werkt 't zelfde als drinken uit de borst omdat ze dan vacuüm moet zuigen. Ook kan ze ademen en rustpauzes nemen tussendoor omdat er pas melk uitkomt als ze de drinktechniek toepast.