5 Reacties

2 jaar geleden

Hi! Ons zoontje lag ook niet graag op zijn rug, de draagdoek was echt een redder in nood 😄 Op zich is het nog maar de vraag of een baby wel op zijn rug 'hoort' te liggen. Aapjes worden ook gedragen. Los daarvan is het wel praktisch als je baby het fijn heeft in bedje of de box. Wij hebben het bedje een beetje verhoogd aan 1 kant, zodat de melk minder terug kwam. Hielp hier wel! En met de tijd is het beter geworden. Nu 4 maandjes.. Succes!

2 jaar geleden

Reactie op Tara_x

Hi! Ons zoontje lag ook niet graag op zijn rug, de draagdoek was echt een ...
Thanks! Ja draagdoek is zeker voor buiten nog een goed alternatief. We vonden het de laatste tijd alleen wat warm ervoor, maar misschien toch maar doen. Voor douchen is het alleen wat lastiger haha. Maja is ook maar een beetje luxe probleem. Ik lig zelf ook liefst op de buik haha, en kan me goed voorstellen dat rug liggen niets aan is. Evolutionair gezien inderdaad ook. Ik ga eens kijken of de zijkant verhogen ook nog wat gaat helpen 😄

2 jaar geleden

Mijn kleine schrok voorheen altijd wanneer ik haar op de rug in bed legde. Vanuit het ziekenhuis hebben we geleerd om haar eerst op de zij te leggen en dan als ze kalm is heel rustig op haar rug leggen. Dit werkt bij ons goed.

2 jaar geleden

Je kan is horen bij een osteopaat of via cb naar kinderfysio. Even uitsluiten of er niet iets vastzit waardoor ze niet graag op haar rug ligt. Was bij m'n dochter zo maar dan op haar buik. En dat kwam omdat er iets vast zat in haar schouder.

2 jaar geleden

Onze dochter vond het heel fijn om in begin opgerolde handdoek onder haar beentjes te hebben en een kipkep op haar buik. Overdag lieten we haar in een voedingskussen slapen. Nu slaapt ze prima zonder in haar eigen bedje.