14 Reacties
3 jaar geleden
Kinderen hebben echt nog amper “smaak” dus maak t niet te ingewikkeld. Pasta met wat tomatensaus of saus zoals je die zelf eet is prima. Maak een pestootje, of roer er gewoon olie en kaas door. Of roomkaas, ook prima.
3 jaar geleden
1 courgette
6 tomaten ontveld en in blokjes
1 wortel geraspt
4 tenen knoflook
1 paprika
Tomaten passata
2 uien
Tomaten inkruisen en in kokend water dan de vellen eraf.
Olijfolie in de pan daarin de gehakt rullen.
Uien en knoflook erbij en mee bakken.
Alle andere groenten erbij en nog even mee bakken.
Tomaten passata erbij met wat Italiaanse kruiden en kwartier laten pruttelen.
Staafmixer erop tot de meeste groenten fijn zijn.
Kleind stukjes kunnen prima als je kindje dat weg krijgt.
Daarna de gekookte pasta erin met een beetje afgegoten water en klaar.
Wij deden vooral spaghetti eerst dat kun je vrij makkelijk klein snijden.
Dikke pan vol en wat over is vries ik in.
Dit is onze zoon zijn favoriet vanaf het begin.
Mijn partner eet dit samen met hem.
Zelf eet ik dit niet ivm met een ongeluk met hersenen en bloed onder de schoenen en bij terugkomst van dat ongeluk direct een bord spaghetti bolognese onder mijn neus🙈
Maar hij ruikt wel heel lekker 🤣
3 jaar geleden
Wij koken macaroni goed gaar (maar niet tot snot) en doen er groente/vlees/vis bij in de vorm van ijsblokjes. Het is maar net wat we in de vriezer hebben liggen of zelf eten. Kruiden doen we ook gewoon maar wat we op dat moment bedenken. Vandaag was het macaroni met broccoli, boontjes, witlof en gehakt. En ze vond het heerlijk, haha
Ik las dat iemand hier zelf tomaten ontvelt, maar als je dat teveel moeite vind (zoals ik) dan kun je ook een blik ontvelde tomaten pureren en in blokjes invriezen














