9 Reacties

4 jaar geleden

Poeh. Maanden? Ik maakte vaak ook in het voren en stond soms wel maand. Maar kan lang hoor!

4 jaar geleden

Reactie op Boyxx

Poeh. Maanden? Ik maakte vaak ook in het voren en stond soms wel maand. Maa ...
En in de koelkast ? Paar dagen denk ik
24baby's podcast Samen Groeien

Luister nu naar de nieuwste podcast van 24baby: Samen Groeien. In deze podcast beleven we samen met jou de eerste maanden met je baby. Van de laatste loodjes van je zwangerschap tot alle eerste keren met je baby. Luister de podcast via jouw favoriete podcast-app.

4 jaar geleden

En in de koelkast ? Paar dagen denk ik
Jaa paar dagen Banaan word snel bruin he

4 jaar geleden

Groentjes zou je schijnt wel even kunnen invriezen (ik maak 3 porties per keer om voldoende variatie te kunnen bieden om de de 4 dagen) maar heb begrepen dat je met fruit best op het moment zelf klaarmaakt omdat er heel veel vitaminen zouden verloren gaan bij het invriezen of langer laten staan (enkele uren op voorhand bijvoorbeeld).

4 jaar geleden

Reactie op Boyxx

Jaa paar dagen Banaan word snel bruin he
Ja komt dan een bruin laagje op heb ik gemerkt

4 jaar geleden

Je kan het gewoon invriezen. Als je vers fruit in vriest en een paar uur voor gebruik eruit haalt is er niks mis mee. Zelfs banaan kan je in vriezen. Ik doe 1x per 3 weken alles klaarmaken en in ijsklontzakjes in de vriezer. Zo kan ik elke dag varieren en vers fruit aanbieden

4 jaar geleden

Je kan het gewoon invriezen. Als je vers fruit in vriest en een paar uur v ...
Bedankt voor de tip

4 jaar geleden

Ik heb met geprakte banaan dat het super bruin wordt in de koelkast of vriezer. Ik had gisteren banaan, druif en galia meloen gemixt voor een aantal dagen. Die voor vandaag in de koelkast bewaard en rest in de vriezer. Alles helemaal bruin 😑🤔 Vraag me dan af of het nog wel gewoon goed is alleen verkleurd. Durf het niet te geven

4 jaar geleden

Reactie op Sansal

Ik heb met geprakte banaan dat het super bruin wordt in de koelkast of vrie ...
In principe is het nog gewoon goed. Net als dat geschilde appel bruin kan kleuren. Dan is hooguit het buitenste laagje ietsje droger. Maar smaakt nog prima. En anders: even proeven! Als fruit niet meer goed is, proef je dat wel