9 Reacties
5 jaar geleden
Reactie op Boyxx
Poeh. Maanden? Ik maakte vaak ook in het voren en stond soms wel maand. Maa ...
En in de koelkast ? Paar dagen denk ik
5 jaar geleden
Groentjes zou je schijnt wel even kunnen invriezen (ik maak 3 porties per keer om voldoende variatie te kunnen bieden om de de 4 dagen) maar heb begrepen dat je met fruit best op het moment zelf klaarmaakt omdat er heel veel vitaminen zouden verloren gaan bij het invriezen of langer laten staan (enkele uren op voorhand bijvoorbeeld).
5 jaar geleden
Reactie op Boyxx
Jaa paar dagen
Banaan word snel bruin he
Ja komt dan een bruin laagje op heb ik gemerkt
5 jaar geleden
Je kan het gewoon invriezen. Als je vers fruit in vriest en een paar uur voor gebruik eruit haalt is er niks mis mee. Zelfs banaan kan je in vriezen. Ik doe 1x per 3 weken alles klaarmaken en in ijsklontzakjes in de vriezer. Zo kan ik elke dag varieren en vers fruit aanbieden
5 jaar geleden
Je kan het gewoon invriezen. Als je vers fruit in vriest en een paar uur v ...
Bedankt voor de tip
4 jaar geleden
Ik heb met geprakte banaan dat het super bruin wordt in de koelkast of vriezer. Ik had gisteren banaan, druif en galia meloen gemixt voor een aantal dagen. Die voor vandaag in de koelkast bewaard en rest in de vriezer. Alles helemaal bruin 馃槕馃
Vraag me dan af of het nog wel gewoon goed is alleen verkleurd. Durf het niet te geven
4 jaar geleden
Reactie op Sansal
Ik heb met geprakte banaan dat het super bruin wordt in de koelkast of vrie ...
In principe is het nog gewoon goed. Net als dat geschilde appel bruin kan kleuren. Dan is hooguit het buitenste laagje ietsje droger. Maar smaakt nog prima.
En anders: even proeven! Als fruit niet meer goed is, proef je dat wel














