40 Reacties

10 maanden geleden

In het begin alleen banaan en ei, later ook havermout, bloem of brinta erdoor. Ligt er een beetje aan voor welke maaltijd het is. We hebben meestal wel wat in de vriezer liggen omdat de eieren op moesten of omdat er fruit/groente overrijp was. Tip: dit werkt ook heel goed met gepureerde groente!

10 maanden geleden

Oh, en met havermout of bloem erdoor worden het ook stevige cupcakes. Beetje plantaardige kokosyoghurt erop en je hebt een perfecte babyproof traktatie!

10 maanden geleden

2 ei en 1 banaan mengen. Naar wens doe je er wat havermout door maar hoeft niet per se.

10 maanden geleden

Reactie op Pluis01

Oh, en met havermout of bloem erdoor worden het ook stevige cupcakes. Beetj ...
Kijk met dit soort inspiratie ben ik ook heel blij

10 maanden geleden

1 ei, 1 banaan, 1 lepel bloem of speltmeel en bakken maar. Dochter is er gek op

10 maanden geleden

Aaah bedankt dames! Hier ben ik blij mee!🥰

10 maanden geleden

Ik maak ze altijd met havermout, bloem, beetje kaneel en volle franse kwark. Laat het ook altijd even staat zodat het echt goed al het vocht heeft opgenomen. Toen ie zo klein was deed ik soms ook appel rasp er door, nu gewoon stukjes appel en rozijntjes. Soms met kokos. Je kan echt heel veel afwisselen 😊

10 maanden geleden

Reactie op Wannie1990

1 ei, 1 banaan, 1 lepel bloem of speltmeel en bakken maar. Dochter is er ge ...
Een gewone eetlepel van alles dan denk ik he ?

10 maanden geleden

Reactie op xxTessa

Kijk met dit soort inspiratie ben ik ook heel blij
Jaa, 1 banaan, 1 of 2 eieren, 30 gram havermout en evt scheut melk of yoghurt.. dit keer 2 voor een volle plaat cupcakes. Bakpoeder, appel/peer/rozijntjes of net wat je hebt er doorheen en half uurtje de oven in, perfecte traktatie en ook voor jezelf een gezond en lekker ontbijt of tussendoortje! OT: inderdaad 1 banaan en 2 eieren, havermout optioneel maar dan wel een scheutje melk om ze wat zachter te houden. Beetje bakpoeder voor iets meer fluffy pannenkoeken.

10 maanden geleden

1 ei, 1 banaan, kaneel en evt wat meel. Doe ik niet per se. Met een beetje havermout en wat agavesiroop maak ik er ook wel een bananenbrood van. Alleen dan 3 bananen.

10 maanden geleden

Meestal bak ik ze met havermout maar soms ben ik echt te lui en dan maak ik een mugcake in de microgolfoven. 1 of 1/2de banaan prakken (of ander fruit zoals appel/framboos/...), 3 eetlepels havermout en 1 ei .. alles mengen in de tas en de micro in. Nog geen 3minuten later is alles klaar

10 maanden geleden

Je kunt ook kiezen voor havermeel ipv havermout.

10 maanden geleden

Banaan en ei (en kaneel eventueel) prakken en bakken

10 maanden geleden

Je kan evt ook wat pindakaas toevoegen aan het mengsel.

10 maanden geleden

Ik maak ze altijd met havermout, bloem, beetje kaneel en volle franse kwark ...
Ik ook, precies zo☺️ Maar dan voor mezelf en pete kindjes haha (eerste kindje pas op komst) Maar zonder ei dus. Kan prima, en wordt ook prima smeuïg

10 maanden geleden

Ik volg dit recept. Echt heerlijke dikke zachte pannenkoeken. Eerst natte ingrediënten samen dan droge erbij en roeren. Zonder olie in een anti aanbakpan. Krijg je echt insta waardige pannekoekjes van 😜

10 maanden geleden

Zijn er ook mensen die ze maken zonder ei? Mijn kind is allergisch voor ei.

10 maanden geleden

Reactie op Lace

Zijn er ook mensen die ze maken zonder ei? Mijn kind is allergisch voor ei. ...

10 maanden geleden

Reactie op Lisa98-24

Ik volg dit recept. Echt heerlijke dikke zachte pannenkoeken. Eerst natte i ...
En wat voor melk gebruik je dan? Normale melk mag toch pas als ze 1 zijn?🙈

VRIEND

10 maanden geleden

Reactie op Lace

Zijn er ook mensen die ze maken zonder ei? Mijn kind is allergisch voor ei. ...
Er zijn g niet ei alternatieven zoals flax egg. Google op ei alternatieven en je vindt er genoeg.