8 Reacties

2 jaar geleden

Ligt helemaal aan hoe het gemaakt. Er zijn meerdere bereidingswijzen. In 茅茅n bereidingswijze wordt het met verwarmde suikersiroop gemaakt die je tot 118 graden verwarmt. De eierdooiers klop je erbij totdat het 37 graden is. Dat duurt wel even dus de dooiers zijn dan lang genoeg verhit. Maar: je kan het ook zonder suikersiroop maken en dan doe je de eieren en suiker in een kom kloppen au bain marie tot 37 graden en dan is het onvoldoende verhit. Ik zou dus even het recept proberen te achterhalen.

2 jaar geleden

Zolang er geen alcohol of rauw ei in zit kan je het eten. Supermarktproducten bevatten meestal geen rauw ei maar durf dat niet 100% te zeggen. eet je het ergens anders dan navragen hoe het is gemaakt.

2 jaar geleden

Bij tzusje staat deze wel op de zwangerschapskaart馃槈

2 jaar geleden

Dat ligt aan de bereidingswijze. Sommige parfait is veilig en andere niet. Dus daar kunnen we hier nu niet iets over adviseren...

2 jaar geleden

Reactie op Thirzax

Bij tzusje staat deze wel op de zwangerschapskaart馃槈
Daar stond zalm ook op de kaart en kreeg ik een dessert met rauw eiwit van de zwangerschapskaart dus die zou ik niet vertrouwen. Daan1234: zoals hieronder gezegd is het afhankelijk van ingredi毛nten en bereiding. Vraag dat dus even na.

2 jaar geleden

Daar stond zalm ook op de kaart en kreeg ik een dessert met rauw eiwit van ...
Oww van de week geweest maar het is me niet opgevallen.

2 jaar geleden

Reactie op Thirzax

Bij tzusje staat deze wel op de zwangerschapskaart馃槈
Ik vertrouw nooit op zwangerschapskaarten in restaurants

2 jaar geleden

Ik kocht daarvoor altijd gepasteuriseerde ei bij de makro om het te maken (recept van het zusje). Dus dat zou dan geen probleem moeten zijn. Ik gok dat ze dat daar ook hebben. Maar je kan het altijd nog navragen voor de zekerheid. Hoop dat je het mag, want ze zijn zo lekker!