63 Reacties

茅茅n jaar geleden

Bij ons werkt de Billenbalsem van Weleda heel goed! Meestal als ik savonds smeer, is het de volgende ochtend weg!

茅茅n jaar geleden

Weleda billen balsem vinden wij ook echt top! Nooit luier uitslag gehad hier, beetje rode billen insmeren en bij de volgende verschoning is het al weg.

茅茅n jaar geleden

Billenzalf van dokter Leenarts, helemaal top!! Nog een tip, nadat je de billen schoon hebt gemaakt even met een handdoekje droogdeppen, daarna cr猫me erop en dan de luier. Anders blijft het vochtig en dat schijnt ook niet altijd te helpen bij rode billen.

茅茅n jaar geleden

Leenaarts billenzalf of kokosolie. En even kijken of het niet erger wordt door je luiers. Wij hebben soorten waarbij het vuurrood wordt andere weer niet

茅茅n jaar geleden

Billen laten drogen en sudocreme werkt hier goed.

茅茅n jaar geleden

Shea butter met kokosolie mengen

茅茅n jaar geleden

Dr Swaab zinkolie. Daarvoor hadden we zinkzalf van Drs Leenarts, dat werkte niet zo goed. En de aambeiendoekjes van Dr Swaab, dat doet veel minder pijn dan gewone waterwipes.

茅茅n jaar geleden

Schoonmaken met water en zigzagwatten werkt hier het beste. Wij gebruiken geen doekjes meer. Droogmaken en even paar minuten laten luchten voor de cr猫me en de luier.

茅茅n jaar geleden

Hier werkt zinkzalf van kruidvat eigenmerk en sudocreme heel goed!

茅茅n jaar geleden

ik gebruik de babyzalf van bepanthen in combi met inderdaad het drogen van de billetjes na het verschonen.

茅茅n jaar geleden

Na het schoonmaken (billendoekjes eventueel eerst uitspoelen met water) en dan even goed droog deppen. Zalf kan heel erg verschillen, bij mijn zoon werkte destijds de zinkolie van dr. Swaab echt supergoed maar bij mijn dochter juist niet, bij haar werkt bepanthen juist weer veel beter.

茅茅n jaar geleden

Weleda!

茅茅n jaar geleden

Hier echt met dikke, dikke lagen Sudocreme gesmeerd. Mijn zoontje kan ook ontzettend rode billen krijgen en zelfs tot bloedens toe, zo zielig.. Soms bleef de Sudocreme niet eens plakken zo erg. Toch met grote dikke lagen gesmeerd, elke verschoning weer opnieuw. Daar werd het dan langzaam beter mee. En direct verschonen zodra hij gepoept heeft, als dat lukt.

茅茅n jaar geleden

Hier ook fan van de calendula billenzalf van Weleda! Sudo cr猫me droogt hier ontzettend uit en krijgt hij helemaal krokante billen van. Met de weleda zalf is het met een dag vaak weer weg

茅茅n jaar geleden

Hier vanalles geprobeerd. Inotyol is absoluut de beste als je het mij vraagt (als het geen schimmel is). S avonds een laagje erop en tegen de ochtend is het zo goed als verdwenen. Wat we ook gehad hebben is Weleda, sudocreme, bepanthol, daktozin...Dat is goed voor een gewone basis uitslag maar niet wanneer het heftiger is

茅茅n jaar geleden

Dr leenarts! Ik was er sceptisch over, kreeg een restant van een vriendin, even geprobeerd en ik ben om! Wat een fijne zalf voor de billetjes. Inmiddels ook anderen geadviseerd en zij gebruiken ook. Sudocreme ging hier niet lekker, beplanten hielp wel wat, maar matig. Weleda calendula is ook fijn, maar niet voor de heftige tandenluiers.

茅茅n jaar geleden

Thanks voor alle tips! Dat droog deppen probeer ik idd vaker te doen en hij draagt altijd gewoon Pampers. Het is echt z贸 sneu dat het zo'n pijn bij 'm doet met verschonen 馃槳

茅茅n jaar geleden

Leenarts werkt hier wel ok茅... niet het wondermiddel. Weleda calendula nog steeds favoriet.

茅茅n jaar geleden

Maizena werkt super goed. Doe ik heel vaak in de luier in de avond als de billetjes rood zijn, s鈥檓orgens heeft mijn zoontje geen rode billen meer. Hoe het kan geen idee. Maar werkt top.

茅茅n jaar geleden

Reactie op Hannn9

Thanks voor alle tips! Dat droog deppen probeer ik idd vaker te doen en hij ...
bij mij hielp het trouwens ook om waterwipes te gebruiken, zijn top doekjes!