7 Reacties

13 dagen geleden

Wij hebben er ook zo een maar ben er heel blij mee. Alleen het windscherm vind ik waardeloos, die kan kantelen waardoor mijn zoontje hem steeds onder zijn kin doet (vind ik gevaarlijk).

13 dagen geleden

Ik heb die ook gehad en nu een zitje voor achterop. Ben er tevreden over. Vond het geen probleem dat de bandjes over de hoofd moeten. Ik maak de bandjes wel altijd even los/ ruimer zodat het makkelijker over het hoofd gaat. Ook geen rode striemen in de nek. Misschien dat de bandjes dan wat te straks aangetrokken worden? Kunnen ze niet wat losser gelaten worden (uiteraard dat wat verantwoord is)?

13 dagen geleden

Wij hebben deze ook. Ik doe de riempjes losser als ik hem uit het stoeltje haal en dan trek ik ze weer strak als hij erin gaat. Dan gaat het heel makkelijk over het hoofd. Wij hebben nog nooit gehad dat de riempjes in z'n nek drukken of dat hij rode strepen heeft. Heb je wel van die rubberen dingen om de riempjes? Dan kan het in principe toch geen strepen geven?

13 dagen geleden

Bedankt voor de reacties, dan ga ik toch nog eens kijken of het riempje niet te strak zit. We hebben wel die rubberen dingen er omheen, dat zijn juist de stukjes die voor mijn gevoel schuren in de huid. Ik merk het wel nu pas, nu het mooier weer wordt en hij niet altijd een jas meer aan heeft.

13 dagen geleden

Reactie op SjakieBonestakie

Wij hebben er ook zo een maar ben er heel blij mee. Alleen het windscherm v ...
Jeetje dat is zeker gevaarlijk! Wij hadden een bobike maar vonden het inderdaad ook een heel gedoe om die elke keer over het hoofd te doen. Helaas is de fiets incl stoeltje gestolen, we hebben nu gekozen voor yepp omdat dat toch makkelijker is met vast klikken

13 dagen geleden

Wij hebben ook een bobike maar geen last van met de riempjes eigenlijk… enige minpuntje wat ik vind is dat ik hem soms lastig vind om open te krigkrn

13 dagen geleden

Je kunt de riempjes gewoon strakker en losser maken. Eerst los maken en over het hoofdje doen, daarna goed afstellen als je baby er goed in zit.