8 Reacties

4 jaar geleden

Nee maar wel een borstverkleining.. Zelf niet heel veel verschil gemerkt voor tijdens en na zwangerschap.. ik heb geen borstvoeding gegeven maar twijfel of t ook kan..toen me zoontje net geboren was kwam er heel af en toe egt mini druppeltje uit maar dat was ook alles.. Doordat ik medicatie slikte hebben we t ook niet geprobeerd verder...

4 jaar geleden

Reactie op Mandyk

Nee maar wel een borstverkleining.. Zelf niet heel veel verschil gemerkt vo ...
Bedankt voor je antwoord. Ja het zullen wel 2 totaal verschillende operaties zijn. Ik heb alleen een inkeping onder me borst gehad om de prothese te plaatsen. Er is altijd gezegd dat je wel borstvoeding kan geven want met die operatie worden de melk klieren niet beschadigd. Alleen vind ik het idee misschien niet zo prettig.

4 jaar geleden

Mijn nichtje heeft een borstvergroting gehad en heeft twee baby’s borstvoeding gegeven. Al voor de operatie heeft ze aan de desbetreffende arts gevraagd of dat nog zou kunnen en die antwoordde bevestigend. Weet niet of haar borsten zijn veranderd daarna.

4 jaar geleden

Mijn nichtje heeft een borstvergroting gehad en heeft twee baby’s borstvoed ...
Ah dat is fijn klinkt positief! Dankjewel voor het reageren 😊

4 jaar geleden

Klopt ook...zijn 2 verschillende operaties.. bij verkleining gaat je tepel er bijna af.. Verder snap ik dat je t een minder prettig idee vind..tenminste ik kan me dat goed voorstellen..

4 jaar geleden

Joe, ik heb een borstvergroting gehad en geef nu bijna 6 weken borstvoeding. Totaal niets van te merken dat ik implantaten heb. De melkklieren zitten idd vóór de implantaten dus dat zit elkaar niet in de weg. De melk komt vlgs mij ook niet in contact met de siliconen. Ik kan je nog niet vertellen wat het uiteindelijk met je borsten doet qua vorm. Ik ga gewoon weer naar de chirurg als het moet ;)

4 jaar geleden

Ik lees even mee 😊 23mei borstvergroting gehad kwam paar dagen na operatie achter dat ik zwanger ben en wel van een 2ling maandag de 8ste termijn echo heel spannend en leuk maaar was ook benieuwd idd als je wel borstvoeding kon geven

4 jaar geleden

Na de eerste een borstvergroting laten doen. Nu zwanger van de 2de. Voor de operatie gevraagd of de arts de inplantaten voor de helft voor en de andere helft achter de borstspier te plaatsen, zodat ik nog borstvoeding zou kunnen geven. Nu zwanger van de 2de (8 weken) maar ik moet er niet aan denken nog eens orstvoeding te geven op dit moment. O M G mijn borsten zijn echt héél gevoelig. Pijnlijk en nu al een stuk groter geworden... ik ben heel benieuwd wat de rest van de zwangerschap me gaat brengen..