13 Reacties

2 jaar geleden

Ik zou haar ledikantje in jullie kamer zetten! Snap je helemaal met de nachtvoedingen, heb hetzelfde, gelukkig past ie nog redelijk in de cosleeper.

2 jaar geleden

Onze zoon van 9 maanden slaapt nog steeds in de co sleeper om die reden. Geen zin om snachts de kou in te gaan haha! Ik zou ook het ledikant op jullie kamer zetten en man snel weer terug in bed!

2 jaar geleden

Toen ons zoontje te klein werd voor zijn wiegje, die naast ons bed stond, hebben we zijn ledikant op de kamer gezet. Vond dat wel fijn. Inmiddels slaapt hij op zijn eigen kamertje, en loop ik snachts heen en weer als hij gevoed moet worden. Moet zeggen dat me dat ook alles meevalt.

2 jaar geleden

Toch inbakeren misschien?

2 jaar geleden

Wij sliepen daarom samen voor 1,5 jr volgens de richtlijnen van mckenna. Mijn man kon dus ook gewoon blijven. Hadden een bedhekje gemaakt aan mijn kant

2 jaar geleden

Onze zoon sliep vanaf 3 maand ook niet lekker meer in z’n co sleeper. Daarom hebben we hem snachts op z’n eigen kamer gelegd in z’n bedje. Het was de eerste nachten voor mijn moeder gevoel moeilijk maar het wende snel. Ik haalde hem eruit voor de nacht voeding (liggend in bed) en mijn vriend bracht hem na afloop van de voeding weer terug in bed. Door de stoffen die vrij komen bij het voeden viel ik zo weer in slaap.

2 jaar geleden

Ik zou inbakeren en anders idd ledikantje op jullie kamer

2 jaar geleden

Ik zou na 3 maanden zeker niet beginnen met inbakeren. 1 omdat als ze gaan rollen dat niet meer mag, en 2 omdat inbakeren bij bv-kindjes wordt afgeraden omdat ze dan niet duidelijk hongersignalen kunnen geven. Het ledikant op jullie kamer of veilig samen slapen volgens de richtlijnen met bedhekje lijkt mij de beste keuze.

2 jaar geleden

Er zijn ledikantjes die als co- sleeper kunnen! Ik heb nu bij ikea de gulliver besteld en die schijnt volgens de reviews prima dienst te doen als co- sleeper. Maar er zijn ook officiële ledikant co-sleeper. https://www.vanastenbabysuperstore.nl/co-sleeper-ledikant-lya2?gclid=CjwKCAjwn8SLBhAyEiwAHNTJbUK31QHNV_1ndxhjnwXGVGTzlbCFl2Q4bCoocM-O-HsWH1VRzjq7CBoCorIQAvD_BwE

2 jaar geleden

Hier was dat een fase (ook met hoofd tegen de zijkanten); ze is nu veel rustiger s nachts en ligt met 7,5 maand nog in de (vrij grote) cosleeper. Anders zou ik idd het ledikant naast je zetten als je daar plek voor hebt.

2 jaar geleden

Reactie op Joanne22

Er zijn ledikantjes die als co- sleeper kunnen! Ik heb nu bij ikea de gull ...
Zeker weten! Hier ook een Ikea ledikant die naar alle tevredenheid als co sleeper fungeert.

2 jaar geleden

Reactie op Amore13

Zeker weten! Hier ook een Ikea ledikant die naar alle tevredenheid als co s ...
Ff off-topic. Welke heb je en hoe heb je het vastgemaakt? De mijne komt dinsdag binnen en hoop zo dat het geen flop is. Nu ligt m'n zoontje in de wieg naast m'n bed, maar hij wordt er echt te groot voor

2 jaar geleden

Wij hebben ook het ledikant in onze kamer gezet toen onze zoon uit de cosleeper groeide met 5 maanden. Hij ging met 11 maanden naar zijn eigen kamer, als hij zich dan nog meldde voor een vroege ochtend voeding sliep hij daarna de laatste uurtjes tussen ons in, maar was toen dus al wel een stuk ouder…