Borstvoeding stoppen? Tips??

Miss Azerty
12 dagen geleden
Volgen
Dag mamma’s ik wil informatie over hoe jullie borstvoeding hebben gestopt? Want m’n zoontje is 3 maanden en ik zit te overwegen om te stoppen met borstvoeding. (Omdat mijn lichaam het niet meer aankan). (Mijn vroedvrouw zei begin met de voeding van namiddag te stoppen als eerste). Paar dagen tot geen stuwing. Had gelezen bij kind en gezin hoe ze het aanraden, maar ik dacht zal het hier ook plaatsen. Groetjes.
  • Rapporteren
Reageer
Typ hier je reactie
5 reacties
Miss Azerty
12 dagen geleden
Reactie op Lula
Dank je! Mooi duidelijk schema. 😊
Whahaha
  • Rapporteren
AnnaPeach
12 dagen geleden
Ik ben eerst gestopt met de late voeding van rond 22:00 en na een weekje met de voeding in de middag. Gaat prima en ik heb het idee dat het ons ook meer een vast ritme geeft (kan ook toeval zijn). Ik vervang dus nu elke week een voeding voor de fles. Misschien dat ik de nacht voeding wel nog een tijd blijf doen als dat gaat.
  • Rapporteren
iris115
12 dagen geleden
Ik heb het op gevoel gedaan zonder vast schema. Gewoon eens kijken hoe het ging. Ben begonnen met 1 voeding vervangen en dat ging prima. Na een aantal dagen, nog eentje, etc. Hij drinkt geitenmelk, dat lijkt veel op borstvoeding. Ik geef nu sinds drie weken alleen nog de ochtend en avondvoeding en dat bevalt prima. Overdag drinkt hij dus geitenmelk.
  • Rapporteren