8 Reacties

12 dagen geleden

Ik gebruik de buggy mee van Steco. De buggy voor mee op de fiets tweedehands overgenomen. Gewoon een simpele paraplu buggy. Die past het beste in de beugel. De beugel paste gelukkig ook nog met een zitje achterop, wel heel fijn toen de tweede ook mee kon op de fiets.

12 dagen geleden

Ik heb de cybex libelle gewoon onder mn snelbinders op de bagagedrager en kind voorop

12 dagen geleden

Ik heb de novi baby sky en die past in mijn mand voor op de fiets

12 dagen geleden

Reactie op Sate91

Ik gebruik de buggy mee van Steco. De buggy voor mee op de fiets tweedeha ...
Dit hebben wij ook, maar we merken dat we het veel moeite vinden om iedere keer die fietstassen eraf te halen. Ook kan die niet in combinatie met een achterstoeltje (dan kan ze vast lopen, maar toch voor lange stukken is die misschien wel handig). Dus wij hebben nu de Qute Buggy Q-Compass gekocht (ook handig voor vakantie en weekendjes naar mijn ouders die ik toch maandelijks doe). Die past net niet in de Basil Transportkrat 29L, dus ben van plan vrijdag even naar de winkel te gaan met ingeklapte buggy om te kijken of die in de 40 L past. Ik hoop het ! Dat lijkt me helemaal gemakkelijk meenemen dan!

12 dagen geleden

Bedankt voor jullie reacties, hier kan ik weer even mee verder! Goede tip om rekening te houden met een achterzitje voor over een tijdje.

12 dagen geleden

Wij hebben een Bugaboo Butterfly in een (grote) krat voorop. Dan kan ik ook nog twee kindjes meenemen op de fiets. En dat is natuurlijk heel praktisch, maar om eerlijk te zijn fietst het niet meer heel comfortabel met zoveel gewicht op en aan je fiets.

12 dagen geleden

Hier een Cybex Libelle die zowel in het krat voor op de fiets past als op de bagagedrager. 👌

11 dagen geleden

Wij hadden Topmark buggy, zo'n vouwding. Ik heb bij de kringloop zo'n buggy drager gescoord voor een euro. Prima te doen. Wel verstandig om zo'n dubbele standaard op je fiets te hebben omdat hij anders door het gewicht wel makkelijk kan omvallen.