6 Reacties

3 jaar geleden

Ik zou het gewoon proberen. Mijn baby slaapt overal doorheen misschien die van jou ook.

3 jaar geleden

Hey! Ik denk dat het een beetje aan je kindje ligt. Na een halfuurtje babyzwemmen is ons meisje al helemaal kapot en valt ze al in slaap op het verschoningskussen in de kleedkamer. Er zijn dan ook allemaal kindjes met moeders, maar dat boeit haar dan vrij weinig. In ons geval kan dat dus prima als ze maar een slaapplekje heeft om bij te komen.

3 jaar geleden

Onze dame was wat ouder toen we in CentreParcs gingen zwemmen. Uurtje gezwommen met haar, daarna voeding en heerlijk 2 uurtjes geslapen in de maxi cosi. Het is daar erg warm dus je kan prima langer blijven zodat je zelf ook wat kan zwemmen. Zou het gewoon proberen, slaapt je baby lekker blijven. Slaapt ie niet maar is wel moe, terug naar t bedje.

3 jaar geleden

Wij zijn 2 weken terug naar centerparcs in frankrijk geweest. Onze zoon van 3 maanden ging gewoon mee naar het zwembad, ze hebben daar vaak babyboxen staan. Wij hadden dan al wel zijn zwembroek aangedaan met badjasje erover en handdoek id box waar hij op kon liggen. Gingen we omstebeurt zwemmen met onze dochter (5) en aan het eind ging hij ongeveer 10-20 min meezwemmen. We waren totaal denk ik wel 2 uur in het zwembad en hij heeft een tijdje liggen slapen id box en om zich heengekeken.

3 jaar geleden

Opzich denk ik dat het ook goed kan als 1 ouder bij de baby blijft. Ze raden pas aan om te gaan zwemmen met je baby als hij/zij minimaal 2 a 3 maanden oud is, en zichzelf goed op temperatuur kan houden. Hier in het zwembad raden ze ook aan te wachten met de eerste vaccinaties van de 3 maanden.

3 jaar geleden

Wij zijn met onze dochter van 8 maanden geweest dat was door corona en een mama in de knoop ook de eerste keer, ze is vooral bezig geweest met mensen lukken 😆 De corona regels zijn ook weer versoepelt dus je hoeft niet meer te reserveren wat met een baby vet handig is. Ik zou het gewoon proberen