8 Reacties

één jaar geleden

Ik zou de melk gewoon op kamertemperatuur geven dan :)

één jaar geleden

Gewoon op kamertemperatuur. Verse melk is 8 uur houdbaar op kamertemperatuur als je het dezelfde dag geeft. Dan kom je een heel eind met een dagje uit.

één jaar geleden

Dan zal je wel moeten kolven tijdens dat voedingsmoment, onhandig hoor allemaal.. Jouw melk is op de juiste temperatuur en hoeft niet in de fles. Je zou vooraf even kunnen kijken waar je ongeveer bent als het tijd is voor een voeding, er zijn steeds meer winkels of hotels enzo die gratis een rustig plekje aanbieden voor je.

één jaar geleden

Ik gebruikte deze altijd! Super handig ding! Eén van m'n beste aankopen!! Ik heb hem heel vaak gebruikt! 👍🏻 Uiteraard kun je zelf ook een thermos + grote beker kopen, komt op hetzelfde neer.. ☺️

één jaar geleden

Ik nam een thermosflesje heet water mee buiten de deur. Grote mok. Flesje melk in de mok met heet water tot het warm genoeg is en dan geven.

één jaar geleden

Sommige babyzaken zoals Prenatal hebben ook een optie om in een kamertje in de zaak te kolven of te voeden. Kun je altijd van tevoren even voor bellen.

één jaar geleden

Ik deed soms kolven in de auto of in een pashokje. Ook soms voeden in een pashokje. Maar als je net thuis kolf en het op.kampertempetatuur houdt, dan gaat dat best wel lang mee.