41 Reacties

2 jaar geleden

Ik lees mee. Hier hetzelfde. Heb al meerdere luiers geprobeerd maar niet de perfecte gevonden waar ze de nacht mee door kan komen.

2 jaar geleden

Wasbaar. Wij gebruiken de luiers van Popolini.

2 jaar geleden

Trekpleister eigen merk

2 jaar geleden

AH extra droog!

2 jaar geleden

Wij hadden dit probleem ook. Voor de nacht kopen wij broekjes van pampers baby dry night en dan een maat groter nemen. Sinds we dit doen echt lekt die nooit meer door. Je kan ze trouwens slleen online bestellen!

2 jaar geleden

Bij wasbare luiers kan je zelf extra absorberende "boosters" toevoegen voor de nacht, en daarmee lekkages zelf in de hand. Plus iets doen voor aftakelende aarde voelt fijn!

2 jaar geleden

Een broekje van een wasbare luier eroverheen doen, wij blijven ook houden dat een paar keer in de zoveel tijd ineens alle luiers door lekken.

2 jaar geleden

Pampers premium protection Zoontje is een buikslaper en lekt hiermee niet door

2 jaar geleden

Nog geen last van gehad, ik gebruik kruidvat luiers maat 3

2 jaar geleden

Totsbots met een wolbroekje👏🏻

2 jaar geleden

Pampers baby dry maatje groter en verschonen na de fles. En heel goed letten op randjes en vouwen enzo.

2 jaar geleden

Pampers baby dry. De juiste maat kiezen. Niet te strakke romper en zeker niet andersom gaan aandoen. Bij baby dry luiers is het deel aan de achterkant niet hoger dan de voorkant. Zorg dat de flapjes goed naar buiten zitten.

2 jaar geleden

Wasbare luiers! Die kan je boosten (bijvullen met vocht absorberende lapjes) tot het genoeg is! Hier gebruiken we anavi maxi night met blumchen xl overbroekje. Nog nooit lekkage gehad, ik verschoon nooit meer snachts!

2 jaar geleden

Wij gebruiken ook wasbare nachtluiers: anavy maxi night, met extra booster en een overbroekje van mother ease. Deze zijn voor buikslapers heel fijn, geloof ik. En echt sinds we zijn overgestapt op wasbare nachtluiers, hebben we nooit meer lekkage gehad. Tot vannacht, want toen waren de luiers even 'op' (dus in de was), en gebruikten we een wegwerp luier... Meteen weer lekkage😐

2 jaar geleden

Pampers baby-dry, gewoon in de eigen maat. Natuurlijk wel even de randjes goed doen. In een half jaar tijd nog niet een keer doorgelekt hier.

2 jaar geleden

Neem een maat groter dan overdag. Wij zitten nu in de maat 3 luiers en ik doe snachts een maat 4 aan. Lijkt een beetje groot, maar uiteindelijk past alles er maar net in. En geen strakke romper idd.

2 jaar geleden

Reactie op fietsertje

Neem een maat groter dan overdag. Wij zitten nu in de maat 3 luiers en ik d ...
En idd een broekje. De plakkers lekker bij mij snachts ook door

2 jaar geleden

Hier een lange tijd hetzelfde probleem gehad. Mijn zoontje lekte voornamelijk naar achteren toe dus bij de rug. Ik heb pampers premium protection, kruidvat eigen merk, pampers babybry geprobeerd en het was elke keer zelfde verhaal. Uiteindelijk Rascal and Friends luiers geprobeerd deze hebben een extra lange rug antilek randje. En probleem opgelost! Mijn zoontje is sindsdien niet meer doorgelekt. Ik heb een voorraadje ingeslagen toen het 1+1 gratis was. Voorlopig blijf ik bij deze luiers, ben er super blij mee :)

2 jaar geleden

Luiers van de Aldi

2 jaar geleden

Lidl luiers! Gebruik ze met veel plezier. Pampers ook fan van, maar die van lidl vind ik dezelfde kwaliteit. En stuk voordeliger dan pampers