9 Reacties

één jaar geleden

Ik heb hetzelfde probleem. Mijn zoontje heeft de papfles met een paar teugen leeg, alleen het laatste gedeelte is zo dik dat het niet meer door het ventiel heen wil. Zit er soms aan te denken om het ventiel er uit te laten met de papfles, maar geen idee of dit zou helpen om hem rustiger te laten drinken

één jaar geleden

Ik heb geen ervaring met de 123 speen, maar ik gebruik hier de fase 3 speen van Dr Brown met de verdikte voeding en dat gaat perfect.

één jaar geleden

Reactie op MommyOfOne21

Ik heb hetzelfde probleem. Mijn zoontje heeft de papfles met een paar teuge ...
Ja precies het is af en toe zo een zoektocht

één jaar geleden

Ik heb geen ervaring met de 123 speen, maar ik gebruik hier de fase 3 speen ...
Oké en is de voeding dan erg dik en het ventiel blijft erin?

één jaar geleden

Reactie op Nad88

Oké en is de voeding dan erg dik en het ventiel blijft erin?
Ik doe bij 180+6 voeding 3 a 4 schepjes Nutriton en laat dat eerst goed indikken voor ik het geef dus redelijk dik inderdaad. Ik laat het ventiel erin ja, gaat prima!

één jaar geleden

Ik doe bij 180+6 voeding 3 a 4 schepjes Nutriton en laat dat eerst goed ind ...
Oké. Dan maak ik het niet erg dik. Ik gebruik 2 volle niet afgestreken schepjes nutriton. Strijk jij schepjes af? En hoe lang doet je kleintje over de fles?

één jaar geleden

Tipje, ik weet niet hoeveel maanden je kindje is maar de M of L speen van difrax werken ook goed met ingedikte voeding op een dr brown smalle hals fles! Dit was voor ons de uitkomst. Alleen met echt een papfles moest bij ons het ventiel eruit. Bij ingedikte voeding niet!

één jaar geleden

Ik gaf onze zoon de verdikte voeding met de 123 speen. Als je de speen zelf alleen gebruikt (zonder dat groene ringetje) dan past het gewoon met de ontluchting hoor! En ik had toen de 1 2 3 standen op de witte ring van dr brown geschreven met watervaste stift. Dan vond ik het makkelijker om de verschillende standen te herkennen.

één jaar geleden

Reactie op Yvette1985

Ik gaf onze zoon de verdikte voeding met de 123 speen. Als je de speen zel ...
Dank je. Heb het geprobeerd maar hij neemt de speen niet. Hij is die vorm van dr. Brown gewend. Nu net een fase3 speen gehaald hopelijk werkt dat wel