14 Reacties

茅茅n jaar geleden

Wij hebben net een tweede camera gekocht voor de alecto dmv 200 maar nog niet geprobeerd. En dit plaatje zag ik online ervan, neem dus aan dat je daarmee dus meerdere camera鈥檚 tegelijk kan zien.

茅茅n jaar geleden

Ja dat bestaat. Wij hebben het zelf niet maar geloof dat de onze dat wel zou kunnen.. https://www.luvion.nl/grand-elite-3-connect-plus/losse-camera-ge3-plus/

茅茅n jaar geleden

Reactie op Kiwinasje

Wij hebben net een tweede camera gekocht voor de alecto dmv 200 maar nog ni ...
Klopt inderdaad! Wij hebben deze en die optie zit erop. Je hoort dan alleen geen geluid. Je kan ook instellen dag hij om de 7sec van camera wisselt, of dat het scherm uit is en hij aanspringt bij geluid.

茅茅n jaar geleden

Ik had de luvion. Vond die erg tegenvallen dus nu een nieuwe gekocht. Superblij mee. Allebei op 1 scherm en kan de camera via het beeldscherm draaien. En het beeld is scherp. Dit is die ik heb: B-care Babyfoon met 2 Camera's - 5.0 Inch Scherm - Nederlands Display - Zonder Wifi en App - Temperatuursensor - Nachtzicht - Terugspreekfunctie - 8 Slaapliedjes - Voor 2 Kinderen

茅茅n jaar geleden

Wij hebben er eentje van Elro (ELRO BC3000). Hier kan je ze ook allebei tegelijk zien, maar dan zonder geluid. Beeld kan je ook laten verspringen, dan heb je ze wel met geluid. We hebben voor deze gekozen omdat je er ook een app bij hebt om op je telefoon te kunnen kijken.

茅茅n jaar geleden

Reactie op Mar1989

Wij hebben er eentje van Elro (ELRO BC3000). Hier kan je ze ook allebei teg ...
Wij hebben deze ook! Heel tevreden over. Gebruiken hem nu ook dubbel; voor onze dochter en onze zoon.

茅茅n jaar geleden

Reactie op BabyMB

Klopt inderdaad! Wij hebben deze en die optie zit erop. Je hoort dan alleen ...
Ahh dank. Inmiddels 38 weken zwanger van nummer 2 dus van de week maar even testen en proberen 馃槵

茅茅n jaar geleden

Reactie op Mar1989

Wij hebben er eentje van Elro (ELRO BC3000). Hier kan je ze ook allebei teg ...
Deze hebben wij ook, hele fijne babyfoon

茅茅n jaar geleden

Ik had de luvion. Vond die erg tegenvallen dus nu een nieuwe gekocht. Supe ...
Hoihoi. Vraagje. Kan je van beide kindjes tegelijk het geluid horen als je splitscreen gebruikt? Wij hebben deze babyfoon ook op het oog. Je kan wel echt beide kindjes op 1 beeld zien toch zonder over te schakelen?

2 maanden geleden

Reactie op Mr92

Hoihoi. Vraagje. Kan je van beide kindjes tegelijk het geluid horen als je ...
Hoihoi, geen idee of jullie nog wel eens hierop zitten. Maar ben heel benieuwd of je geluid voor beide kindjes kan horen. Of dat het geluid maar bij 1 kindje vandaan komt.

茅茅n maand geleden

Hoi! Ik zit toevallig ook te kijken naar de Elro BC3000 en de B-care met 2 camera鈥檚. Vraagje! - Zijn jullie nog steeds tevreden? - Werkt de vox functie goed ivm 2 camera鈥檚? Is het geluid van beide camera鈥檚 te gelijk te koppelen? Oftewel gaat het scherm dan aan aan van de kamer waar het geluid vandaan komt?

茅茅n maand geleden

Reactie op Happymealtje

Hoi! Ik zit toevallig ook te kijken naar de Elro BC3000 en de B-care met 2 ...
Maar die B-care kan je bij bol niet aanklikken met 2 camera's erbij. Alleen met1 camera. Of waar haal jij die dan met 2?

茅茅n maand geleden

Reactie op Cupcake19

Maar die B-care kan je bij bol niet aanklikken met 2 camera's erbij. Allee ...
Ik heb deze besteld om te testen: https://www.bol.com/nl/nl/p/b-care-babyfoon-met-2-camera-s-5-0-inch-scherm-nederlands-display-zonder-wifi-en-app-temperatuursensor-nachtzicht-terugspreekfunctie-8-slaapliedjes-voor-2-kinderen/9300000130291840/?s2a=#productTitle

茅茅n maand geleden

Reactie op Happymealtje

Hoi! Ik zit toevallig ook te kijken naar de Elro BC3000 en de B-care met 2 ...
Ik gebruik de BC3000 nu bijna 3 jaar en zeker nog heel tevreden. Accu gaat nog net zo lang mee. Scherm schiet inderdaad aan met de kamer in beeld waar het geluid vandaan komt. Kan ook alle camera鈥檚 tegelijk bekijken. Als deze kapot zou gaan dan zou ik 鈥榤 zeker weer opnieuw kopen!