13 Reacties

3 jaar geleden

Tien van wil heeft hier een goeie review van gemaakt! Die zou je eens op kunnen zoeken😊

3 jaar geleden

Ik vind het absoluut zijn geld waard!! Zeer tevreden heb de dubbele

3 jaar geleden

Absoluut zijn geld waard, geschenk uit de hemel! Ik zou er zo aandelen in kopen Auto rijden, een zoom meeting, mail bijwerken, you tube kijkwn, kan allenaal met de Elvie

3 jaar geleden

Zeker elke euro waard. Als die kapot gaat bestel ik direct een nieuwe. Topding

3 jaar geleden

Heb overigens voor snachts wel een medela, vind dat zelf dan prettiger

3 jaar geleden

Bij mij werkte het niet. De borstschilden sloten niet goed aan waardoor ik eerst 10 minuten bezig was om hem überhaupt aan te sluiten en vervolgens raakte die nog vaker los omdat de vacuüm weg was. Mijn borsten zijn vrij stevig dus vormen niet heel makkelijk mee met de vorm van de schilden.

3 jaar geleden

Kreeg er niet zoveel uit als met de medela symphony. Heb nu medela freestyle, ook handsfree en daar krijg ik zelfs meer uit

3 jaar geleden

Heb er ondertussen 1tje gekocht, ik krijg er inderdaad wel minder uit dan als ik bv met de hand kolf denk ik maar het is wel handig om handsfree te kunnen kolven! Is toch wel echt handig soms..

VRIEND

2 jaar geleden

Mocht je nog een Elvie overwegen, ik zag dat ze bij blabloom.com tot 9 mei met 15% korting zijn.

VRIEND

2 jaar geleden

Reactie op m.m.

Mocht je nog een Elvie overwegen, ik zag dat ze bij blabloom.com tot 9 mei ...
Sorry, zie nu je berichtje pas dat je er al 1 hebt gekocht.

2 jaar geleden

Reactie op m.m.

Sorry, zie nu je berichtje pas dat je er al 1 hebt gekocht.
Ja stom he! 🙈😊

2 jaar geleden

Bij mij werkte het niet. De borstschilden sloten niet goed aan waardoor ik ...
Bij mij werkte het ook niet. Ook de hele tijd aan het klooien om hem goed vacuüm te laten krijgen en vaak lukte dit niet, of maar bij 1 borst. Gek werd ik ervan! Steeds opnieuw op mn borst zetten want ik dacht dat mn tepel er misschien niet goed recht in zat. Dus nee, en door dat geklooi was de batterij ook steeds leeg voor ik goed en wel kon kolven! Lampje rood en dan is ie een paar minuten later al leeg. In tegenstelling tot de stevige borsten heb ik juist kleinere borsten dus het hangt blijkbaar niet van je cupmaat af. Als je de borstschilden ook los plat op tafel legt, lopen ze niet rond met de vorm van je borst mee, maar net andersom, ze lopen van je borst af!? De uiteindes van de schilden staan dus licht omhoog van de tafel af en dus ook van je borst af! Het idee is leuk maar het is een duurbetaalde kolf waar ik geen gemak van had. Als ie het wel deed kon ik maar beter blijven zitten anders verloor ik het vacuüm weer. En met mij zijn er meerderen, want als ik op marktplaats kijk komen er elke dag advertenties van Elvies bij, nieuw aangeschaft, maar toch wegens allerlei nepredenen worden ze verkocht (vaak allemaal gestopt met kolven, bijvoorbeeld, en dan koop je de week ervoor een apparaat van 600 euro? Dat denk ik niet haha).

VRIEND

2 jaar geleden

Reactie op Loeb89

Bij mij werkte het ook niet. Ook de hele tijd aan het klooien om hem goed v ...
Ik had dit probleem eerst ook met de Elvie. Ik heb toen contact opgenomen met de klantenservice. Het bleek dat ze niet goed vacuüm zogen en defect waren. Ik heb direct gratis nieuwe gekregen. Nu heb ik er geen last meer van.