Eerste hapjes geen succes

Mamvantwee
één jaar geleden
Volgen
Hallo allemaal Mijn zoon is nu 5 maanden, maar heeft totaal geen interesse in hapjes, draait zijn hoofd weg en lippen op elkaar. Hebben meer kindjes dit?
  • Rapporteren
Reageer
Typ hier je reactie
4 reacties
CarinaStn
één jaar geleden
Hoi hoi, hier hetzelfde probleem gehad met de avond hapjes. Mochten de fruithapjes wel lukken heb ik wellicht een idee dat hier goed heeft gewerkt. Zijn avond hapje 'mengde' ik met een fruithapje, oftewel een half lepeltje fruithap en een half lepeltje groentehap. Succes!
  • Rapporteren
jan knilles
één jaar geleden
ook onze dochter deed de hapjes niet erg vanzelf, kan aan allerlei dingen liggen. misschien is hij er nog niet klaar voor(let op de signalen). wij zijn na een hele tijd proberen waarbij het niet evht lukte overgestapt op de rapley methode en dat ging met kleine stapjes beter en uiteindelijk een beetje gemengd tussen gepureerd en rapley in.
  • Rapporteren
Verwijderd lid
één jaar geleden
Wellicht is je kindje er nog niet klaar voor. Hier pas met 6 maanden begonnen, toen had hij er ook echt interesse in
  • Rapporteren
Verwijderd lid
één jaar geleden
Kan dat hij er nog niet klaar voor is, maar ze snappen het vaak ook niet he! Het is ook ineens gek, moeten ze ineens van een lepel eten 🙈. Met 5 maanden is het ook nog niet perse nodig, ik zal gewoon af en toe een feestje ervan proberen te maken maar er geen druk op zetten. Misschien lekker zelf laten kliederen? Vinger een beetje dippen, zodat er niet ineens zo'n gekke lepel met klodder 'eten" op het gezicht ingezoomd wordt haha. Dan kan hij zelf kijken wat hij ermee doet, gewoon voelen, gelijk afvegen, vinger in de mond, (wel opletten met oogjes wrijven) etc.
  • Rapporteren