24 Reacties

5 maanden geleden

Wij hebben de triptrap met baby kuipje. Er zijn ook hoge wipstoelen zodat je niet hoeft te bukken. Of de wipstoel op tafel?

5 maanden geleden

Wij hebben de Stokke Tripp Trapp met een newborn zitje, erg blij mee. De stoel gaat ook lang mee, mijn zoontje van 3 heeft er ook eentje. Succes met zoeken en de hapjes!

5 maanden geleden

Hier ook de Stokke Trip Trap. Erg blij mee!

5 maanden geleden

Reactie op M30

Wij hebben de triptrap met baby kuipje. Er zijn ook hoge wipstoelen zodat j ...
Ik vindt het zonde om weer een wipstoel te kopen en bovendien is onze eettafel van glas. Ik vind het best eng om haar daarop te zetten. Ze is ook een flinke baby 馃ぃ ze kan tegen die tijd ook niet meer in de wipstoel waar ze nu zit. Het kan tot 9 kg en zij is 7,1.

5 maanden geleden

Reactie op san0406

Wij hebben de Stokke Tripp Trapp met een newborn zitje, erg blij mee. De st ...
Oh die is wel duur 馃ゴ

5 maanden geleden

Maxi cosi Minla, wij hadden hem gekocht voor 120 euro. Inklapbaar en een meegroeistoel dus kan ook al op lig/newborn stand

5 maanden geleden

Wij hebben de Cybex Lemo. Heel tevreden van!

5 maanden geleden

Wij hebben een model triptrap maar van het merk hauck. Veel goedkoper, gekocht via bom.com. Bij de onze was het de new born set gewoon inbegrepen.

5 maanden geleden

Ik heb de stokke tripptrapp, deze van marktplaats geplukt en een likje verf gegeven! De accessoires heb ik via Vinted. Scheelt een hele boel geld 馃珷

5 maanden geleden

We hebben een tweedehands triptrap (zonder newborn kuipje, want damn die is duur!) en een antilop vd ikea. Met 4 maanden zat ze in de wipstoel of we hadden haar op schoot. Heel soms deden we haar in de antilop, maar dan wel goed gesteund met een aantal opgerolde hydrofielen en alleen voor die paar hapjes.

5 maanden geleden

Ik vindt het zonde om weer een wipstoel te kopen en bovendien is onze eetta ...
Ja dat snap ik dan! Misschien tweedehands? Of op schoot hapjes geven. Wij hebben het altijd zo gedaan omdat we dat fijner vonden aangezien hij nog niet kon zitten.

5 maanden geleden

Wipper op tafel zetten?

5 maanden geleden

Wij hebben de Hauck kinderstoel, is ook een meegroeistoel.

5 maanden geleden

Wij hebben de kidsmill up! Met newborn opzetstuk.

5 maanden geleden

Op schoot kan ook inderdaad!! besef me ineens dat ik haar ook gewoon in kinderwagen kan voeden . We hebben stokke kinderwagen die ligt precies hoe een trip trap Newborn van stokke is 馃槀 ik koop nooit iets tweedehands voor mijn dochter鈽猴笍鈽猴笍 niks mis met tweedehands natuurlijk!!! Ieder zijn eigen ding 馃槉 ik kan misschien later als ze kan zitten stokke halen zonder newborn set 馃槉 of die van hauck of kidsmill. Ik zat te kijken naar bloom maar die is echt niet normaal duur 馃槄 die past ook echt bij onze interieur馃槢 thanks voor de tip dames! Nu weet ik welke merken goed zijn 馃グ ik wacht toch nog even met kopen!!

5 maanden geleden

Wij hebben een stoel van Hauck, ik heb hiervoor gekozen omdat er een babykuip bij zat die tegelijkertijd een wipstoeltje is. Straks kan ik "de stoel" erop klikken en dan hebben we een kinderstoel. Nadeel: hij neemt belachelijk veel ruimte in beslag. Dit is mijn derde kindje en heb meerdere stoelen geprobeerd/gebruikt maar ik blijf de kinderstoelen van de ikea stiekem het fijnste vinden.

5 maanden geleden

Wij hebben de stokke steps + wipstoel. Deze kun je erop klikken. Thuis al even uitgetest en is een heel makkelijk systeem.

5 maanden geleden

Reactie op Rosiex1234

Wij hebben de stokke steps + wipstoel. Deze kun je erop klikken. Thuis al e ...
Deze hebben wij ook. Je kunt je kindje gewoon aan tafel schuiven en de hoogte is dan perfect. Zodra je kindje er aan toe is, of te groot voor de wipstoel, kan hij/zij in de gewone stoel. Wij hebben daar dan wel n blad voor zodat ze daar vanaf kan eten. Nadeel van de stoel, het rug gedeelte klik je vast zodra je kindje erin zit (de stoel zelf) Mijn dochter verslikt zich soms nog en dan is dat rug gedeelte losmaken heel vervelend. Je moet 2 knopjes indrukken. Al meerdere malen ruzie mee gehad.

5 maanden geleden

Op schoot kan ook inderdaad!! besef me ineens dat ik haar ook gewoon in kin ...
Jaa is duur allemaal he! Eventueel kun je ook wachten met hapjes tot 6 maanden. Dan is het probleem helemaal opgelost馃槉