35 Reacties

10 dagen geleden

Het is allebei leuk! Maar op die leeftijd zou ik zelf eerder naar Molenwaard gaan. Ik vind dat ze daar meer voor haar leeftijd hebben dan in de Efteling.

10 dagen geleden

Ik zou voor die leeftijd ook naar Molenwaard gaan, ook gezien het prijsverschil. Voor Molenwaard lopen er soms ook kortingsacties (bij de Plus misschien nu?).

10 dagen geleden

Zeker Molenwaard

10 dagen geleden

Ik zou naar Molenwaard gaan. Efteling heb weinig voor haar leeftijd

10 dagen geleden

Molenwaard is zó leuk voor die leeftijd! Efteling vind ik zelf leuker als ze net ietsje ouder zijn, dus bij deze keuze zou ik voor Molenwaard gaan!

10 dagen geleden

Molenwaard. Efteling is alleen het sprookjesbos, de draaimolens en volk van laaf leuk zou ik zeggen. Rest kan nog best spannend zijn.

10 dagen geleden

Molenwaard. Het sprookjes bos heb je in een uur gezien . Wij hebben een abbo, het volk van laaf is ook nog wel leuk en het plein met de draaimolens maar voor die prijs zonde van je geld.

10 dagen geleden

Ik ben nog niet bij de molenwaard geweest, maar ik wil even ontkrachten dat er niks voor haar leeftijd is bij de efteling. Wij (mijn dochter, bijna 2 en ik) hebben een abbonement en ze mag overal in behalve de achtbanen. Ook hebben ze shows (jokie en jet) die ook echt heel leuk zijn.

10 dagen geleden

Efteling vind ik echt zo leuk altijd! Met m’n zoontje van 2 begin deze maand nog geweest en hij kan in aardig wat dingen hoor! Hij vond het geweldig. Mocht je naar de Efteling willen dan heb ik nog spaarzegels over van de Albert Heijn. Scheelt €13,50 per kaartje.

10 dagen geleden

Mijn dochters (bijna 3 en 1,5 jaar) vinden de Efteling geweldig, echt geweldig! De oudste vraagt regelmatig wanneer ze weer eens naar de Efteling mag. Waar we onder andere in gaan: carnaval festival, droomvlucht, tufferbaan, draaimolens, etc etc Alleen al kijken naar mama die in de achtbaan gaat, vinden ze geweldig! ‘Mama ging zo hard!!!!’ Roept ze dan 🥰

10 dagen geleden

Even een ander geluid. Wij zijn al vaker bij Molenwaard geweest en merken juist dat onze zoon het sinds 3,5 minder leuk is gaan vinden. We zijn rond die leeftijd ook naar de Efteling geweest en daar heeft hij het nog steeds over. Hij mocht ook in veel attracties, ook in Max en Moritz. Ik denk wel dat wat je ook kiest, ze bij beide een lijke dag zou hebben.

10 dagen geleden

Efteling. Toen in Molenwaard geweest vind ze niet veel aan Efteling wel. De Ravelijn show, Jokie en jet, poppenshow, carnaval festival, sprookjesbos

10 dagen geleden

Ik zou Efteling doen. Dan weet je zeker dat je je een hele dag kan vermaken (en dan kom je eigenlijk nog tijd te kort 😅) en ik vind de Efteling voor mezelf ook leuker

10 dagen geleden

Mijn dochter is 2 en vind de Efteling heel leuk! Ze mogen bijna overal in behalve de achtbanen. Je kan in: De oude tufferbaan Droomvlucht Carnaval festival Symbolica Fabula Pagode Villa volta Fata morgana Sirocco Archipel (met mooi weer) Kleuterhof en speelbos nest Draaimolen zweefmolen vlinderachtbaan Gondoletta Monorail (land van laaf) Stoomtrein Traptreintjes

10 dagen geleden

Efteling! Molenwaard zit hier in de buurt en is vooral een uit de hand gelopen kinderboerderij vind ik en naar verhouding heel duur. In de Efteling kun je je de hele dag vermaken, je kindje kan echt al in heel veel dingen!

10 dagen geleden

Reactie op regenboog000

Mijn dochter is 2 en vind de Efteling heel leuk! Ze mogen bijna overal in b ...
Hier hetzelfde, wij krijgen echt niet alles gedaan op een dag met onze peuter wat we zouden willen doen zelfs :)

9 dagen geleden

Reactie op Chris3

Ik zou voor die leeftijd ook naar Molenwaard gaan, ook gezien het prijsvers ...
Ja! ik heb nu tickrts gescoord voor 6 euro pp hoe gewrldig is dit 🫢

9 dagen geleden

Reactie op EK123

Efteling vind ik echt zo leuk altijd! Met m’n zoontje van 2 begin deze maan ...
Ohw leuk! hoeveel paar zegels heb ik dan nodig?

9 dagen geleden

Ik vind ze allebei leuk maar met bijna 4 kan je in de Efteling echt heel veel! Maar wat vind je dochter leuker? Sprookjes of dieren? Molenwaard is kleiner met leuke maar simpelere attracties. En wat educatie over natuur. Efteling zoals gezegd zijn super veel attracties leuk voor ze. Het zal wel druk zijn vanwege de vakanties dus de rijen zijn wat langer denk ik. Ik denk niet dat je verkeerd kan kiezen hoor, je kan bij allebei een super leuke dag hebben

9 dagen geleden

Reactie op Koekiekoek12

Ohw leuk! hoeveel paar zegels heb ik dan nodig?
Voor elk kaartje heb je 1 volle spaarkaart nodig om die €13,50 korting te krijgen per kaartje. Dan moet je de tickets bestellen via de link op de ah website! Wij doen altijd bij de ah boodschappen en hebben dus automatisch mee gespaard waardoor ik nu nog 20 volle kaarten heb😆. 1 kaartje kost dan €30,50 dus dat scheelt aardig. Laat het maar weten als je zegels wil ontvangen!😁