6 Reacties

2 jaar geleden

Ik persoonlijk zou het niet doen. Er is nog heel veel tandvlees en met zo’n borstel irriteer je dat sneller/onbedoeld dan een “normale” tandenborstel. Mijn tandarts raadde ons aan tot 2-3 jaar te wachten, liefst 3 jaar.

2 jaar geleden

Wij hebben ook een sonische die enkel trilt. Enkel daarmee lukte tandenpoetsen bij onze peuter. Het advies is inderdaad om iets langer te wachten, maar liever veel minder strijd en gepoetste tanden dan geen gepoetste tanden en heel veel drama. 😅

2 jaar geleden

Ik heb deze, hier wilt ie m alleen als het lichtje uit is en niet trilt 😅🤣

2 jaar geleden

Ik denk dat trillingen best heftig zijn in de mond van een kleine, ondanks dat ze aangepast zullen zijn omdat het een babyvariant is. Ik ben rond de leeftijd van 3 jaar pas begonnen met elektrisch poetsen, mn zoontje stond dit goed toe maar hij had wel last/kriebel van de trillingen (o.a. in zijn neus, zat heel ongemakkelijk te jeuken als ik z'n bovengebit deed). Elektrisch poetsen maakt naar mijn idee echt wel beter schoon doordat je meer poetsbewegingen hebt, dus dat vond ik vanaf 3 jaar wel belangrijk (mijn zoon heeft kwetsbare kaaskiezen). Voor die tijd voldeed voor ons een handtandenborstel prima.

2 jaar geleden

Ik heb m ook, en de kleine vind 'm net zo vervelend als een gewone tandenborstel. Een vriendin heeft m ook genomen omdat haar kleine niet wilde tandenpoetsen en bij hun was dit een uitkomst.

2 jaar geleden

Ik zou het pas doen als ze ouder zijn. Eerst maar eens "normaal" leren poetsen.