23 Reacties
5 jaar geleden
Je kan zeker eten van gisteren nog eten hoor! Als het gekoeld heeft gestaan. Geen probleem! Twee dagen zou ik misschien niet doen :)
5 jaar geleden
Als je het goed gekoeld hebt, daarna goed verhit en het gewoon goed ruikt, zie ik niet in waarom je voedsel zou verspillen
5 jaar geleden
Waaaat? Tuurlijk kookten/koken wij niet elke dag vers tijdens mijn zwangerschap. Ik at zoals altijd gewoon nog hetzelfde de dag erna (maakte vaak voor 2 dagen). Uiteraard na bewaren in de koelkast, maar dat doet elke persoon met gezond verstand.
Spaghetti is trouwens nog beter de dag erna. Maak dus maar snel dat je die ophebt! 😂
VRIEND
5 jaar geleden
Ik kook altijd om de dag. Doe ik al sinds ik op mezelf woon omdat ik regelmatig lange dagen werkte en geen zin had om om
20:00 nog vers te koken.
Nu kost het me mijn rug als ik in keuken uitgebreid sta te koken dus om de dag is ideaal
5 jaar geleden
Wij koken heel vaak voor twee dagen! Goed koel bewaren en volgende dag goed verhitten dan lijkt het me geen probleem :) scheelt weer een keertje koken 😜
5 jaar geleden
Waarom mag dat niet?!
Nooit anders gedaan.. we kolen vaak voor meerdere dagen om soms even niks hoeven doen. Spaghetti zelf is wel niet meer zo lekker de volgende dag, maar de saus kan je prima voor meerdere maaltijden maken hoor!!
5 jaar geleden
Je kan zeker eten van gisteren nog eten hoor! Als het gekoeld heeft gestaan ...
Hier soms nog na 5 dagen rustig eten 🙈
5 jaar geleden
Elke dag vers. Ik vind het eng om eten te eten van een dag oud, weet nooit zo goed hoe je dat nou goed bewaart. 1x geprobeerd en dag was een disaster. 😂 iemand tips?
5 jaar geleden
Ow ik kook vaak zelfs een dag van te voren. Zeker als we de dag er na beide moeten werken. Ovenschotel in de oven, spelen met ons zoontje, eten.
5 jaar geleden
Elke dag vers. Ik vind het eng om eten te eten van een dag oud, weet nooit ...
Beter leren koken? Nee grapje. 😂
Op welke manier was dat dan een ramp? Uitgedroogd of zo? Hier nog nooit ‘mislukte’ restjes gehad.
5 jaar geleden
Beter leren koken? Nee grapje. 😂
Op welke manier was dat dan een ramp? Uit ...
Hahahaha ben sowieso geen keukenprinses, alles behalve 🙈🙈🙈
Het was heel nattig geworden, kwamen echt druppels vocht van af. Had het gewoon in zo een tupperware bakkie gedaan!
5 jaar geleden
Ik zou het niet redden zonder restjes haha. Ik kook twee keer per week dubbel omdat ik dan een avonddienst heb en dan neem ik een portie mee, eet mijn man een andere portie en dan nog een klein bakje voor de kleine man. (Kook dinsdag en dat eten we dan donderdag weer) meestal zijn dit gerechten die je relatief makkelijk kan opwarmen. Bijvoorbeeld ovenschotel, quiche, stampot, vullende soep met een lekker broodje of pasta's. Meestal bewaren we dit dan in een tupperware bakje 😊














