49 Reacties

één jaar geleden

“Dan” moet “fan” zijn van het jasje.

één jaar geleden

Ik zeg doen :) mijn zoon is van 20 januari en wij gebruiken hem vanaf het begin. Is nog steeds wat groot maar dat geeft niks. Echt een heel fijn warm, maar niet dik jasje!

één jaar geleden

Ik heb hem toevallig een paar weken geleden, na lang twijfelen om dezelfde redenen als jij noemt, toch aangeschaft. Voor nu is het perfect in de wagen met voetenzak en ik denk straks in het voorjaar dat het ook echt helemaal prima is voor bv op de fiets of zonder voetenzak in de wagen. Ik zou dan wel de 56 bestellen qua maat als ik jou was. Je slaat de mouwtjes super makkelijk om!

één jaar geleden

Wij hebben twee pakken van Disana, zelfde idee. En jasjes in opvolgende maten. Mijn ervaring is heel positief! Derde kindje kan ze nu ook allemaal weer aan, zien er nog als nieuw uit. Valt idd groot, dus kan lang gedragen worden qua maat, maar ook zeker qua weer 😊

één jaar geleden

Reactie op sonnebloem

Ik heb hem toevallig een paar weken geleden, na lang twijfelen om dezelfde ...
Jaa het is alleen maatje 50/56? Die dan doen? 🤭

één jaar geleden

Zeker doen, top jasjes.. gaan ook lang mee. Heb voor onze zoon van december maat 50 gekocht, hij zit nu in maat 62 en past hem nog steeds (zonder dat het te krap zit of ziet)

één jaar geleden

Op vinted staan ze trouwens ook

één jaar geleden

Ja! Nu kopen weet ik niet ik heb herfst 2021 eentje gekocht in 74/80. Hij zat toen in maat 68/74, wel omvouwen van de mouwen maar niet storend. Ze vallen ruim dus hij heeft hem nu nog steeds aan (inmiddels maat 86/92)! Komende herfst is hij denk ik te klein maar hij krijgt een broertje deze zomer 🥰 Maar het is zeker een goeie investering als je het mij vraagt! Ben groot fan ervan😊 In jouw geval zou ik denk ik maat 62/68 kopen dan kan die zeker nog een jaar mee.

één jaar geleden

1x een jasje met capuchon gekocht voor de newborn, maar daarna nooit meer gedaan. Een baby ligt nog veel, ook in de kinderwagen of autostoel, dan zit die capuchon elke keer in de weg, als een prop in de rug of nek, dat ligt niet lekker. Wol heeft wel de eigenschap om zich aan te passen (bij warm weer de vezels verder uit elkaar waardoor het verkoelend werkt en bij koud weer de vezels dicht bij elkaar waardoor het juist warmer voelt, ofzoiets) dus dat het warme weer eraan komt maakt niet uit, maar over die capuchon zou je even kunnen nadenken of je dat wel handig vindt.

één jaar geleden

Ons zoontje is nu 1,5 jaar en heeft vanaf de geboorte al dit jasje aan. Op een koude zomeravond, een lentedag of in de winter, ik blijf het een ontzettend fijn jasje vinden. Toen hij uit de kleinste maat gegroeid was heb ik hetzelfde jasje een maat groter gekocht. Hij heeft nu maat 92, maar pas van het jasje nog steeds maat 74/80. Ze vallen erg ruim. Ik kan natuurlijk niet in je portemonnee kijken, maar ik vind het jasje het geld meer dan waard!

één jaar geleden

Ik heb deze heel de winter gebruikt en ben inmiddels groot fan. Gaat super makkelijk aan en uit (in tegenstelling tot andere jasjes), de capuchon vind ik ideaal. Wij dragen veel dus dan heb je altijd een mutsje bij de hand. In de wagen of maxi cosi doen we de capuchon ook “aan” zodat er geen prop ligt. Werkt prima. Zoon zit nu in maat 74 maar draagt van dit jasje nog steeds 62/68.

één jaar geleden

Ja !

één jaar geleden

Wij zijn er heel blij mee! Hij gebruikt m al sinds de herfst. Gekocht in maat 74/80. Hij zit nu in maat 86 en past ‘m nog makkelijk. Jasje is heel fijn om aan te trekken. Mocht de prijs een ding zijn: bij Kidooz hebben ze dit weekend alles met 20% korting!

één jaar geleden

Ja was hier echt goede koop! Bij Helloarchie nu met 15% korting met kortingscode VIPSPRING15

één jaar geleden

Hij is besteld hoor! 🤭

één jaar geleden

Ik vind dit echt de lekkerste jasjes ooit! Zeker geschikt ook voor de lente of zelfs zomer als het frisser is. Op Vinted ook vaak goedkoper :) Mijn dochter draagt hem dagelijks

één jaar geleden

Jaa het is alleen maatje 50/56? Die dan doen? 🤭
Ze vallen een maat groter!

één jaar geleden

Oeh nu begin ik ook te twijfelen. Zoek nog een jasje voor mijn zoontje voor nu maar eventueel ook voor later dit jaar indien mogelijk. En zo te horen is dat bij deze jasjes wel het geval. Mijn zoontje heeft nu maat 68 (heel soms nog 62). Welke maat raden jullie dan aan? 62/68 of 74/80?

één jaar geleden

Klein detail: mijn dochtertje heeft een vergelijkbare jas, met zo'n naad die door het midden de capuchon loop. Su-per-kut! Ze ligt natuurlijk altijd op dr achterhoofd dus die naad moet ontzettend vervelend aanvoelen. K zou hem niet kopen :)