8 Reacties

3 jaar geleden

Wij gebruikten eerst de Medela calma, die bootst de borst zogenaamd na. Mijn zoontje stikte zowat in de grote hoeveelheid melk die eruit kwam. Aangezien Medela geen glazen flesjes heeft zijn we nu overgestapt op dr Brown met de prematuur speen! Mijn zoontje is niet prematuur maar het gaatje is heel klein waardoor hij er net zo hard op moet zuigen als aan de borst. Vond ik een hele goede tip! Wij gebruiken die 1x per dag met gekolfde melk, zodat hij eraan blijft wennen. Gaat erg goed!

3 jaar geleden

Recent van de plastic Difrax overgestapt op de glazen Avent n.a.v. het nieuws over plastic flessen. Het kan toeval zijn, maar hij spuugt ineens veel minder. Daarnaast kan hij 'm leegtanken zonder vier keer te stoppen om te boeren. Vind het ook fijn dat het gewoon een 'simpele' fles/speen is zonder allerlei losse onderdelen. Heerlijk makkelijk schoon te houden.

3 jaar geleden

Ik ben heel blij met de glazen difrax fles. Ik gebruikte eerst de plastic fles, maar heb het gevoel dat ik deze snel en beter schoon krijg.

3 jaar geleden

Wij gebruiken ook de glazen flessen van Avent. Werkt super!

VRIEND

3 jaar geleden

Wij gebruikten eerst de Medela calma, die bootst de borst zogenaamd na. Mij ...
Hier ook Dr. Browns met prematuur speen! Mijn dochter start in de ember op de opvang, dus moet nu echt serieus gaan kolven.. heb nu 2 plastic flesjes, maar ga deze vervangen voor glazen na de verhalen over de plastic flesjes..

3 jaar geleden

Bedankt voor de reacties! Goed om te horen dat de flesjes bevallen. Zijn ze qua kwetsbaarheid ook ok? Lijkt me erg wennen dat je moet oppassen met stoten/vallen...

3 jaar geleden

Even een vraagje. Wat is het voordeel van glazen flessen tov plastic?

3 jaar geleden

Reactie op BabySept_2020

Wij gebruiken ook de glazen flessen van Avent. Werkt super!
Waar heb je de fles van 220 ml vandaan als ik vragen mag? Ik kan online alleen van 120 ml vinden..