61 Reacties

3 jaar geleden

Wij gebruiken de pure variant van de Tuinen en hebben er veel baad bij. Welke voeding geef je nu? Wij hebben Neocate, die is van zichzelf erg dun, dus vandaar het indikken.

3 jaar geleden

Reactie op Aapiej2020

Wij gebruiken de pure variant van de Tuinen en hebben er veel baad bij. Wel ...
Afgekolfde borstvoeding geef ik. Heb nu die van nutrilon gekocht. Hopelijk gaat het helpen tegen 't huilen.. Welke fles hebben jullie? Ik merk nu al dat het niet past door de 'S fles van Difrax

3 jaar geleden

Ik zou niet meteen 1 of 2 scheppen doen. Hier werkte 1/3 schep op 120ml het beste. Dan past het nog wel door de Sspeen. Hij krijgt er wel krampjes van. Maar eerlijk? Krampjes zijn een verademing in vergelijking bij reflux. Sure hij begint te huilen 1.5 uur na de voeding, maar hij huilt niet meer continu. Het duurt wel een paar dagen tot je echt effect ziet. De slokdarm doet waarschijnlijk al aardig pijn Wij hebben zowel nutriton als de pure variant geprobeerd en merken qua krampen geen verschil. Succes!!

3 jaar geleden

Reactie op Boysmom90

Ik zou niet meteen 1 of 2 scheppen doen. Hier werkte 1/3 schep op 120ml het ...
Oeps, ga ik de volgende keer iets minder doen haha. Wat fijn dat jullie er mee geholpen zijn! Merkte je dat je kleine minder ml dronk omdat het misschien vullender is? Ik heb hem net de fles gegeven, normaal drinkt hij rond de 90 ml, nu krijg ik er niet meer dan 50 in

3 jaar geleden

Hier de natuurlijke variant van Holland en barret. Nutriton is echt troep! Krijgen ze inderdaad erg krampen van. En even de speen wisselen qua maat. Heb een dokter brauwn fles met een difrax speen maat m. Die combi is hier super

3 jaar geleden

Reactie op Jansss

Hier de natuurlijke variant van Holland en barret. Nutriton is echt troep! ...
Wij hebben ook de natuurlijke variant! Ik heb een half theelepeltje op een voeding van 180. Ik heb een difrax 1-2-3 speen nu, dat werkt voor ons prima.

3 jaar geleden

Reactie op Elisa14

Oeps, ga ik de volgende keer iets minder doen haha. Wat fijn dat jullie er ...
Nou soms werd hij gewoon te moe om alles eruit te trekken, dus dan wisselde ik op het eind nog even naar een grotere flessenspeen zodat hij wel alles opdronk. Maar als je minder toevoegt is dat denk ik niet nodig. Mijn zoon wende eraan dat hij wat harder zn best moest doen. Mbt dat nutriton troep is, het is inderdaad niet puur. Maar net als bij nutrilon zitten er wat suikers in. Sommige mamas hier zijn nogal tegen dit soort dingen en noemen het troep, maar dat is niet nodig. Ik heb de overstap gemaakt naar puur jbpm en merk 0 verschil. Het kan best per baby verschillen. Maar het maakt echt niet voor iedereen zooooooveel uit.

3 jaar geleden

Ik heb de kruidvat variant, moest wel 2 schepjes op 120 doen eerder dat het dik werd.. Heb het speen gaatje zelf gewoon wat groter gemaakt😏 Maar 2 scheppen dus teveel moet ik even wachten voordathet dik word?

3 jaar geleden

Reactie op Boysmom90

Nou soms werd hij gewoon te moe om alles eruit te trekken, dus dan wisselde ...
En toch zitten er meer toevoegingen in dan alleen suikers hoor. Het is maar 30 procent jbpm en de rest toevoegingen.. dus kan je nagaan. Enne de reden dat ik het troep vind is niet omdat ik zo bezig ben met natuurlijke dingen hoor. Maar vooral omdat mn dochter er heel erg krampjes van kreeg en er veel van ging huilen. Haha daarom noemde ik het 'troep'. Ik vind het de moeite van het proberen waard! Zeker omdat ts bang is voor de krampjes ed. Hier hielp dat namelijk heel goed

3 jaar geleden

Wij kunnen niet zonder! Krampjes vallen mee nu ze wat ouder is, wel gaat het poepen nog moeizaam vaak 😆 We hebben een paar keer geprobeerd af te bouwen maar geen succes helaas. Wij gebruiken nu 3 schepjes op 210 water.

3 jaar geleden

Reactie op Nootje2020

Wij kunnen niet zonder! Krampjes vallen mee nu ze wat ouder is, wel gaat he ...
Welk merk gebruik jij? Klopt het dat het even duurd voordat het dik word dat je het even moet laten staan?

3 jaar geleden

Reactie op Elisa14

Afgekolfde borstvoeding geef ik. Heb nu die van nutrilon gekocht. Hopelijk ...
Ik heb toevallig het cb gebeld vandaag want mijn kleine heeft ook refluxklachten. De ene dag heftiger dan de andere dag. Ik geef ook afgekolfde melk. Ze zei dat het te goed oplost in borstvoeding waardoor het niet goed werkt. Haar advies om 1 schepje te mengen met 30 ml water en voor iedere voeding 2 schepjes, tijdens en na. Ik heb ook de Difrax s flessen

3 jaar geleden

Reactie op Elisa14

Afgekolfde borstvoeding geef ik. Heb nu die van nutrilon gekocht. Hopelijk ...
Het papje hoeft niet op zei ze

3 jaar geleden

En met lauw water zei ze. Dan mengt het beter!

3 jaar geleden

En met lauw water zei ze. Dan mengt het beter!
Hier was het beter om het te mengen met moedermelk ipv water. Met water mengen werd het een heel vieze gel, m’n dochter ging erbij kokhalzen. Maar het papje met moedermelk neemt ze wel makkelijk (Dit gaat om nutriton, ik weet niet hoe het is met de pure variant).

3 jaar geleden

Mijn dochter kan er ook niet van poepen.. ik denk dat wij ook overstappen op de pure versie om te kijken of er verschil in zit.

3 jaar geleden

Reactie op Marije1819

Hier was het beter om het te mengen met moedermelk ipv water. Met water men ...
Ohh wat lastig dat de een dat adviseert en de ander dat hè! Ik lees dat jouw dochter er moeilijk van kan poepen.. ik ben benieuwd wat het bij ons gaat doen. Mijn dochter heeft nogal eens dat ze lang niet poept (een keer zelfs 8 dagen niet gepoept)

3 jaar geleden

Hier wordt het gemengd met de poeder van de melk. Dus de pure variant bij de afgestreken poeder schepjes en dan in gekookt maar afgekoeld water. Ik maak ik die manier voor 24 uur klaar. Zodat ik niet iedere vier uur flessen hoef te maken

3 jaar geleden

Wat doen jullie tegen de verstopping eigelijk?

3 jaar geleden

De verstopping was hier tijdelijk. Daarna is het diarree geworden.