10 Reacties

één jaar geleden

Er zijn heel veel glazen flessen in omloop en heel veel mensen zijn er fan van. Het enige probleem dat ik zie is de natuurrubberspeen. Ben daar geen fan van omdat ze uitzetten en groter worden. Daarom ben ik ook snel van de bibs fopspeen afgestapt.

één jaar geleden

Geen ervaring met deze fles, maar heb wel glazen flessen en vind het heel fijn. Na een jaar gebruiken zien ze er nog steeds als nieuw uit, en er is er pas ooit eentje gesneuveld. Heb ook 1 van plastic maar die is helemaal vol met krasjes en geel/oranje uitgeslagen van in de vaatwasser met pannen en borden met tomatensaus erop.

één jaar geleden

Ik heb hem hier ook , alleen kan ik je pas in oktober vertellen hoe het bevalt .🤭 Ik volg je topic dus even

één jaar geleden

Ik heb geen ervaring met deze flessen maar wel met glazen dr Brown. Nadat ik er 2 heb laten sneuvelen binnen ben ik overgestapt op plastic want met mijn onhandigheid leek dat me ook niet echt goed voor het milieu. Zelfde is me ook gebeurd met zo'n glazen dopper dus had beter moeten weten. Maar ja.

één jaar geleden

Reactie op Michellevk

Ik heb hem hier ook , alleen kan ik je pas in oktober vertellen hoe het bev ...
En? Hoe bevalt die 🥰

5 maanden geleden

Topic is al wat ouder, maar iemand ondertussen ervaring met deze BIBS flessen?

4 maanden geleden

Reactie op xMila

Topic is al wat ouder, maar iemand ondertussen ervaring met deze BIBS fless ...
Ja, ik! Speen gat is echt te groot en gaat veeeeelste snel. Kind inmiddels 6 maanden en gaat nog steeds echt veel te snel helaas.

4 maanden geleden

Reactie op nk1maart

Ja, ik! Speen gat is echt te groot en gaat veeeeelste snel. Kind inmiddels ...
Zijn daar ook niet verschillende maten in. Hier gebruiken we nu de DR. Brown glas. Maar mooi is die niet. Bibs heeft in glas ook nog leuke kleurtjes.

4 maanden geleden

Wij gebruiken de BIBS flesjes nu al een poos. Er zijn inderdaad verschillende maten spenen en voor mijn zoontje werkt het perfect. We gebruiken ze wel met zo’n beschermhoesje eromheen ivm dat het glas warm wordt. Maar wij zijn erg tevreden!

4 maanden geleden

Geen ervaring met de bibs flessen, maar wij hebben glazen flessen van Tommee Tippee. Ik vind glazen flessen veel fijner dan plastic. We krijgen in ons leven al zoveel plastic binnen, als ik dat voor mijn kleintje nu nog een beetje kan beperken vind ik dat zeker de moeite waard