51 Reacties

VRIEND

3 jaar geleden

Wij zijn heel blij met de dubatti. Hij is licht. Wendbaar en ideaal als je niet in de stad woont. Lekker door de bossen heen gaat prima. Zelfs door de sneeuw ging goed. Wij hebben 1078 betaald dus wellicht is er iets vergeten bij jullie maar dan moeten ze dat zeggen. Wij hebben een zeer goede ervaring met babypark...

3 jaar geleden

Heel blij mee! Fijne soepele wagen, makkelijk in te klappen en compact. Kap die lekker ver dicht kan. Wij hebben meer dan 1000 betaald, kregen wel een gratis voetenzak. Dat was toen een actie. Gewoon even bellen, ze hebben misschien gewoon een foutje gemaakt.

3 jaar geleden

Oh en wij hebben er de Besafe Maxicosi bij en die gaat er met de adapters zonder problemen op.

3 jaar geleden

Suuperfijne wagen! Smal en mooi design. Wij hebben er 1000 voor betaald met een gratis voetenzak toen. Ik zou even bellen maar het is je geld zeker waard!

3 jaar geleden

En ligt eraan welke banden je kiest! All terrain banden zijn het fijnst vind ik

3 jaar geleden

Wij ook super tevreden over de Dubatti! Eigenlijk is hier alles al gezegd.. Wij hebben ook meer dan €1000 toen betaald, maar dat is hij zeker waard! Makkelijk, wendbaar, goed en snel in- en uit te klappen.. De stof blijft heel mooi, ook na het wassen etc.. Ik kan natuurlijk niet in jullie portemonnee kijken, maar andere kinderwagens zijn ook prijzig hoor, ik zou het niet perse op het bedrag laten afhangen, maar vooral op waar je je goed bij voelt, wat je mooi vind, welke wagen handig is.. Met babypark overigens alleen maar super ervaring en top service!

3 jaar geleden

Ik ben me ook aan het oriënteren op een dubatti kinderwagen. Alleen vind ik het onduidelijk of je er nou een een zit gedeelte bij krijgt

3 jaar geleden

Wij zijn ook gegaan voor de Dubatti, voor ons kindje die wij in juli verwachten. Ik vind het een hele mooie wagen, en heel makkelijk inklapbaar! Wij hebben de adapters erbij gekocht, en hebben zelf een maxi cosi Tinca, wat ook gewoon erop past! Ideaal 😃

3 jaar geleden

Reactie op Anney

Ik ben me ook aan het oriënteren op een dubatti kinderwagen. Alleen vind ik ...
Jazeker! De kinderwagenbak is afritsbaar en daar kun je dan een zitgedeelte van maken (van hetzelfde frame)..

3 jaar geleden

Reactie op Anney

Ik ben me ook aan het oriënteren op een dubatti kinderwagen. Alleen vind ik ...
Ja krijg je erbij.

3 jaar geleden

Reactie op TK86

Jazeker! De kinderwagenbak is afritsbaar en daar kun je dan een zitgedeelte ...
Oh dat vind ik dan wel een beetje een afknapper, zeker als je nog in die overgang zit.

3 jaar geleden

Reactie op Anney

Oh dat vind ik dan wel een beetje een afknapper, zeker als je nog in die ov ...
Als je in de overgang zit dan rits je het zitgedeelte er gewoon in en die doe je dan in een ligstand. Ik vind t niet heel lastig moet k zeggen.

3 jaar geleden

Ik ben er heel blij mee! Hij is echt praktisch en makkelijk in gebruik. Babypark ben ik echter geen fan van😅. Niet zo’n goede ervaring mee. Wij hebben hem uiteindelijk bij de babydump besteld.( is wel dezelfde eigenaar als babypark) maar zijn hier superfijn geholpen. We hebben de cybex cloud z als maxicosi erop. Ideaal! Deze kan ook in een ligstand, dus ergonomisch goed voor je baby.

3 jaar geleden

Babypark rekent in de winkel de btw bij de kassa pas erbij. Was voor ons reden om onze wagen drm online te bestellen. Ik had gelezen in een topic dat de kwaliteit van alles slecht is op lange termijn

3 jaar geleden

De merknaam van Dubatti is geregistreerd op Babypark, als je goed op de website van Dubatti kijkt zie je ook dat het adres hetzelfde is als van Babypark. Ik vond het jammer dat dat er niet bij werd verteld. Er werd heel hoog opgegeven over de wagen en hoewel ik ‘m zelf fijn vond rijden in de winkel, had ik wel graag geweten dat dit van Babypark is. Wij hebben uiteindelijk, na veel reviews op internet te hebben gelezen, gekozen om deze wagen niet aan te schaffen en voor een ander merk te gaan.

3 jaar geleden

Reactie op Stinapa

De merknaam van Dubatti is geregistreerd op Babypark, als je goed op de web ...
Dus alleen omdat het een "huismerk" is zoals zoveel spullen die ze daar verkopen heb je hem (ondanks fijn rijden) niet gekocht?

3 jaar geleden

Een hoop negatieve punten die in reviews te lezen zijn online zijn trouwens inmiddels al verholpen. Het zijn vaak reviews van een paar jaar oud waar mensen in klagen.

3 jaar geleden

Dus alleen omdat het een "huismerk" is zoals zoveel spullen die ze daar ver ...
Nee omdat ze er niet eerlijk over zijn. Maar hoofdreden was dat de voorwielen blokkeren. Hebben we ook gezien in de winkel dat het gebeurde. Daarnaast bladdert het (nep)leer blijkbaar snel af. Dat was nog niet verholpen. En ik vind de boodschappen maand van maar 2 (? Of zoiets) kg ook onhandig. Dus er waren meer redenen waarvan blokkeren voorvielen de belangrijke was, maar had er wel een beetje een naar gevoel aan overgehouden.

3 jaar geleden

Daarnaast hebben andere merken jarenlang meer ervaring en dat vond ik ook een fijn idee. Maar inderdaad reed wel heel fijn (maar deed niet onder voor de wagen die we uiteindelijk gekocht hebben) en prachtig design. Net zo mooi als de Dubatti vind ik onze huidige wagen niet! Maar dat was ondergeschikt belang.

3 jaar geleden

Toen wij hem kochten werd er gewoon gezegd dat het hun eigen merk was. Ik vroeg het en ze bevestigden het. Deden ze totaal niet geheimzinnig over. Voordeel van de dubatti vind ik dat als je hem inklapt hij juist niet op de lederen duwstang steunt, zoals bij veel andere merken wel het geval is. Blokkeren van de wielen heb ik nog geen enkele keer last van gehad.