4 Reacties

3 dagen geleden

Wij hebben ook een peuter van 2,5 en een tweeling. Ik heb de moonboon hangmatten gehuurd voor drie maanden en ik zou niet weten wat ik er zonder moest. Echt een lifesaver! Mijn gedachte is dat de eerste maanden en er zo veel gebeurd qua slaap dat je gewoon moet doorstaan. Sommigen doen dat met de hele dag de baby in de armen of in de draagzak, waar ze ook beweging meekrijgen. Binnenkort gaan we over naar een wieg van hussh cradles. Die wiebelt maar wiegt niet zo hard. Langzaam als het slapen beter wordt, kan je afbouwen (hoop ik).

茅茅n dag geleden

Reactie op inimini2

Wij hebben ook een peuter van 2,5 en een tweeling. Ik heb de moonboon hangm ...
Oh echt, wat een toeval!! Dank voor je tip, gaan we met je advies nu zeker huren 馃榾 Heb jij nog andere praktische tips/dingen waarvan jij zegt dat ze je leven met 3 kinderen makkelijk maken? 馃槀

茅茅n dag geleden

Reactie op inimini2

Wij hebben ook een peuter van 2,5 en een tweeling. Ik heb de moonboon hangm ...
Hier ook heel positief, over de hangmat dan. Onze eerste sliep ook alleen maar met onze hulp, heel lastig in slaap te krijgen. Ik denk dat veel kindjes dit hebben eerste maanden, maar wij Nederlanders verwachten dat ze al snel slapen op de rug, stil, zonder ouders. Dus voor de tweede de moonboon, en ik wilde dat ik dit ook bij de eerste gehad had. Wat een uitvinding. Heerlijk in slaap wiegen die eerste maanden. Bij huilen even handje op de baby, speen en wiegt zo door. Scheelde zoveel rugpijn en uren wandelen hoefde niet meer ;). 9 van de 10 dutjes gingen veel beter in de moonboon die eerste maanden. Eerste weken tussen ons in in bed geslapen, daarna al snel de nachten in de moonboon op onze kamer. Lekker geborgen. Met 3/4 maand deden we de nachten in bed en overdag in moonboon. En toen afgebouwd, met ochtend dutje begonnen. Ging heel natuurlijk. Tot 7 maanden nog alle moeizame sprongetjes of momenten nog dutjes in moonboon gedaan, en verder gewoon in bed. Ik geloof dus niet in gewenning, mits je maar afgebouwd hebt met zo鈥檔 6 maanden.

14 uur geleden

Reactie op sunny_annni

Oh echt, wat een toeval!! Dank voor je tip, gaan we met je advies nu zeker ...
Nou eens nadenken! Een whiteboise apparaat helpt wel met een luide peuter in huis, we hebben een rockit aan de kinderwagen (vind ik matig). De robotstofzuiger draait ook overuren 馃槀. Oh! En de easybaby melkmaker! Wel wat werk met schoonmaken, maar ideaal! Een waterkoker waarvan je de temperatuur kan instellen werkt ook prima!