16 Reacties

één jaar geleden

Ik hoor alleen maar positieve verhalen van Lovevery om me heen en als ik op het forum zoek hierop ook allemaal positieve reacties. Persoonlijk vind ik ze echt te duur, dat is de enige reden dat we ze zelf niet hebben.

één jaar geleden

Lovevery hebben wij gehad (3 zendingen). Helemaal leuk, heel stevig en onze meid speelt er graag mee. Zijn ermee gestopt omdat het veel te duur is. (Mijn redenatie… als je omrekent wat de items per stuk kosten, en dan ook nog vaak 1 of 2 dingen die niet gebruikt worden/ je zelf niet leuk vindt. Dan zijn die paar houten dingen die wel gebruikt worden erg duur betaald) Ik vond het speelgoed van hele goede kwaliteit. Heel degelijk. En het past ook heel goed bij de interesse en mogelijkheden op dat moment, dus ik ben echt wel positief. Heb gewoon het geld er niet voor over, dan koop ik liever zelf wat losse items.

één jaar geleden

Lovevery is bij ons bekend! Abonnement gehad en ons meisje speelde erg veel met het speelgoed! Maar zoals Emmetje83 zegt vonden wij het ook echt te duur worden en is dat de reden om ons abonnement op te zeggen.

één jaar geleden

Wij hebben voor oh my baby gekozen. Onze dochter van 6 maanden vindt het heel erg leuk! Maar we hebben nog maar 1 zending gehad, dus hoe de volgende zending bevalt weet ik nog niet. Het is onze eerste maar zouden graag 2 of misschien zelfs 3 kindjes krijgen. We zien het dus als een soort investering. Ander voordeel, de kleurtjes van oh my baby staan mooi in ons interieur 😂

één jaar geleden

Reactie op Mendev

Wij hebben voor oh my baby gekozen. Onze dochter van 6 maanden vindt het he ...
Maar het is dus wel een echte webshop en als je een abonnement neemt krijg je echt producten? Dat kleine beetje wat ik online kon vinden gaf nog weer waarschuwingen van o.a. Trustpilot volgensmij dat het een lage betrouwbaarheids score had dus ik was helemaal ongerust

één jaar geleden

Reactie op DMRMM

Maar het is dus wel een echte webshop en als je een abonnement neemt krijg ...
Nee hoor, alles heel netjes ontvangen binnen een paar dagen. En ik kan via mijn account zien wanneer de volgende verzendingen gepland staan.

één jaar geleden

Wij hebben Lovevery, de speelboxen, babygym en blokkendoos. En het is allemaal even prachtig en dochter vindt het fantastisch. We hebben alle boxen van 0 t/m 15 maanden nu. De eerste boxen liggen nu bij een vriendin die recent bevallen is en eerlijk, je ziet niet eens dat het gebruikt is. Het is heel mooi en duurzaam materiaal allemaal. En ja, het is heel veel geld. Maar wij hebben in al die tijd nog nooit ander speelgoed gekocht op boekjes na. En voor haar verjaardag een loopwagentje. Maar niks anders hoeven kopen scheelt dus ook! Ik vind het echt fijn dat het zo goed passend is bij de ontwikkelingsleeftijd. Ik hoef nooit na te denken wat bij deze fase past. Wij sparen trouwens Koopzegels bij ah, en daarvan betalen we het abonnement! Hebben nu 2x het jaar vooruit betaald daarmee. Kortom, wij zijn heel tevreden. En nee, ik heb geen aandelen 🤣

één jaar geleden

Lovevery met kortingscode, vooral de 5-6 maanden helemaal t einde. Speelt hij met 10 maanden nog mee

één jaar geleden

Heeft iemand een kortingscode voor lovevery?

één jaar geleden

Wij hebben de babygym van Lovevery en zijn hier ontzettend blij mee. Onze eerste dochter heeft hier heel lang en veel mee gespeeld. Kwaliteit is echt heel goed en onze tweede dochter kan er straks ook fijn weer mee spelen. Ik kijk vaak wat er in de boxen zit per maand en koop dan een paar losse items die ik leuk vind ergens anders haha 🫣 Heb me wel geabonneerd op de nieuwsbrief en haal daar veel leuke tips uit!

één jaar geleden

Wij hebben een box van Oh my Baby en van Lovevery. Beide boxen werd erg veel mee gespeeld maar ik vind Lovevery toch wel echt topnotch. Wat een prachtig speelgoed! We hebben van Lovevery de 13/14/15 maanden box met o.a. de ballentoren. En van Oh my Baby de 5-6 maanden box. Maar wel erg prijzig. Ik koop alleen een losse box als ik denk dat ‘ie in de smaak valt en ze is uitgekeken op wat er nu ligt.

één jaar geleden

Ik vind het heel erg duur maar lijkt mij wel echt fijn voor ons kindje . Ik denk eraan om items zelf te kopen . Het enige wat ik dan mis is het boekje met uitleg erbij staan hier hele nuttige niet te missen tips in ?

één jaar geleden

Reactie op lbeumer

Ik vind het heel erg duur maar lijkt mij wel echt fijn voor ons kindje . Ik ...
Nee, dat lijkt me niet zo’n probleem. Wij bladeren het vaak wel even door, maar onze dochter doet er toch vooral haar eigen ding mee, en dat is juist leuk! Stimuleert haar creativiteit alleen maar denk ik 😊. Ik zou de boekjes wel kunnen missen.

één jaar geleden

Ik weet dat dit niet je vraag is maar heb je al eens overwogen om lid te worden van een Speelotheek. Daar hebben ze veel en geef je geen geld uit aan iets wat je kindje misschien niet leuk vind

één jaar geleden

Wij hebben de oh my baby boxen (0-4 en 5-6 maanden). Leuk educatief speelgoed in zachte kleuren en mijn zoon speelt er op zich wel mee maar hij vindt zijn hysterisch gekleurde speelgoed wel veel leuker. Heb daarom ons abbonement stopgezet..

één jaar geleden

Reactie op Marieke_1992

Nee, dat lijkt me niet zo’n probleem. Wij bladeren het vaak wel even door, ...
Misschien dat ik alleen het eerste boxje dan bestel dan heb ik er een idee van .