17 Reacties

één maand geleden

Hoi , wat vervelend voor jullie! Zielig om hem zo te zien kan ik mij voorstellen. Hopelijk kan de osteopaat verlichting bieden. Ik geloof heel erg in de kracht van probioticia. Ons kleintje is nu 6 maanden en heeft nog nooit krampjes gehad ( dat wij weten natuurlijk) . Ik slik zelf de capsules omdat ik borstvoeding geef maar je kunt het ook toevoegen aan flesvoeding. Geen idee of het 1 op 1 te wijden is aan de probiotica maar ik vind het wel opvallend dat zij er nog nooit last van heeft gehad en zoveel babys wel. Wellicht iets om te proberen?

één maand geleden

Wij hebben er de eerste 3 maanden echt doorheen moeten gaan. Van alles geprobeerd, maar uiteindelijk via de huisarts en CB het advies gekregen niet meer zoveel te rommelen omdat het er bij hoort. Ostheopaat was erg duur, net als de middeltjes die zouden helpen en speciale voeding. Uiteindelijk warme pittenzak op de buik en veel in de draagzak, na 3 maanden was het helemaal over. Dat was althans onze ervaring.🙂

één maand geleden

Reactie op Zonnetje 91

Hoi , wat vervelend voor jullie! Zielig om hem zo te zien kan ik mij voorst ...
We doen dit iedere dag in zn flesje 😞

één maand geleden

Je kunt heel veel uitproberen en kosten maken. Maar mijn ervaring is dat gewoon afwachten vaak net zo effectief is. Ik geloof overigens wel dat je baby baat kan hebben bij osteopathie.

één maand geleden

Reactie op bubble2024

Je kunt heel veel uitproberen en kosten maken. Maar mijn ervaring is dat ge ...
We gaan het gewoon even proberen ben benieuwd. Je wil als ouders toch iets ondernemen het is zo sneu..

één maand geleden

Heel herkenbaar je verhaal.. zielig he. de baby op de arm nemen en lopen helpt hier (tiger in the tree), en ben nu net ook begonnen met probiotica.. oja en rustig laten drinken en altijd boertje laten doen is belangrijk. hou je ons op de hoogte?

één maand geleden

Ons zoontje is met 2 maanden bij de osteopaat geweest, nadat hij vanaf week 4 ongeveer continue huilde. Na deze behandeling heb ik echt wel een ander kindje gekregen en werd het huilen veel minder. Op haar advies ook probiotica gaan geven en mijn eigen dieet een beetje aangepast (ik gaf alleen bv). Voor ons was het echt de redding!

één maand geleden

Reactie op visjesmoetenzwemmen

Heel herkenbaar je verhaal.. zielig he. de baby op de arm nemen en lopen he ...
Doe ik

één maand geleden

Reactie op Smos

Ons zoontje is met 2 maanden bij de osteopaat geweest, nadat hij vanaf week ...
We gaan het zien, probiotica geven we ook inderdaad

één maand geleden

Wij zijn 2 x naar de osteopaat geweest. Op korte termijn leek het iets verlichting te bieden, maar kan nou niet zeggen dat het er helemaal van over ging. We hadden echt veel geprobeerd en werden er echt wanhopig van. En toen ineens van de 1 op de andere dag waren de krampen weg. Maar nogmaals: kan nou niet perse zeggen dat het aan de osteopaat lag eigenlijk… Sterkte !

één maand geleden

Nou we zijn net geweest. Zoontje was de gehele behandeling relax waardoor de osteopaat van alles heeft kunnen losmaken. Gaf aan dat hij een kronkel in zn darmen had was niet goed doorliep en ook spanning hier en daar wat hij heeft verholpen. We hebben over twee weken weer een afspraak staan om de laatste dingen nog te verhelpen. We gaan de aankomende dagen zien hoe het zal gaan. 🤞🏻

12 dagen geleden

Reactie op babyblue-24

Nou we zijn net geweest. Zoontje was de gehele behandeling relax waardoor d ...
Hoe gaat het inmiddels? Heeft het geholpen denken jullie?

12 dagen geleden

Reactie op Nienke3061

Hoe gaat het inmiddels? Heeft het geholpen denken jullie?
Helaas nog steeds last.. afgelopen vrijdag rots virus vaccin gehad verpleegkundige gaf aan dat hij hierdoor mogelijk meer krampen kon krijgen in de aankomende 8 dagen. Ik kan je vertellen dat we dat zeker merken. Het werd iets minder en nu is het in alle hevigheid weer terug. Ik ga deze aankomende dagen nog even aankijken en zien of her daarna nog wat verschil uitmaakt.. 🥲

12 dagen geleden

Hier een soortgelijk verhaal. Bleek koemelkallergie! Sinds ze pepti kreeg verdwenen de klachten met een paar dagen.

12 dagen geleden

Reactie op clairev1

Hier een soortgelijk verhaal. Bleek koemelkallergie! Sinds ze pepti kreeg v ...
We zijn bij de huisarts geweest omdat ik zelf ook begon te twijfelen aan kma. Huisarts geeft aan van niet. Zoontje heeft geen eczeem of vlekken op lichaam, geeft geen voeding terug na fles, geen bloed bij ontlasting, geen diarree, geen zwellingen bij ogen, mond of neus en geen loopneus of ademhalingsproblemen. Volgens mij zijn dit de symptomen bij kma dus gok ik dat hij dit niet heeft en dat het gewoon darmrijping is. Wat merkte jij bij je kleintje wat wees op kma?

11 dagen geleden

Reactie op babyblue-24

We zijn bij de huisarts geweest omdat ik zelf ook begon te twijfelen aan km ...
Ze had hele erge krampjes, ontroostbaar huilen na de voedingen, eczeem kreeg ze pas vanaf 7 weken. Vanaf dit moment kwamen wij erachter dat ze niet tegen de melk kon. De rest van de symptomen welke jij aangeeft had ze ook niet echt.

11 dagen geleden

Reactie op clairev1

Ze had hele erge krampjes, ontroostbaar huilen na de voedingen, eczeem kree ...
Mijne is nu 9 weken geen eczeem, is wel te troosten na het huilen. Waar zag je vooral eczeem ontstaan? Was het een duidelijke reactie?