8 Reacties
4 jaar geleden
Alle kruiden kunnen behalve teveel zout of te pittig. Zo leren kids al vanaf klein eten wat de rest van het gezin eet. Mijn dochter vond op die leeftijd hummus erg lekker: en daar ging verse knoflook en komijnpoeder in, niet de meest subtiele kruiden haha. Lekker met komkommer, brood, avocado of een eitje.
4 jaar geleden
Vanaf een maand of 7-8 kruidde ik gewoon met wat ik altijd gebruikte.
Zout lieten we weg, en ik zorgde ervoor dat het niet te pikant was (al bleek bij pikant lekker te vinden). Vooral veel Italiaanse kruiden, soorten curry, komijn, gerookt paprikapoeder,… gebruikt.
4 jaar geleden
Je kan vrijwel alle kruiden gebruiken. Pittige kruiden zoals chilivlokken zou ik achterwege halen.
Hier gebruiken we naast kerrie (ook hier favoriet) kruiden als gerookte paprikapoeder, knoflook en intaliaanse kruiden (oregano, tijm, basilicum, rozemarijn, peterselie). Ik maak ook zelf boemboe voor curry's en dan gaat er ook kurkuma, komijn, gember en laos doorheen. Wordt goed van gesmuld 😅
4 jaar geleden
Wij geven eigenlijk alles behalve peper en zout. We eten graag Indisch bijvoorbeeld, specerijen als korianderzaad komijn kurkuma worden dan veel gebruikt, maar ook gember enzo eet ze gewoon. Ook Italiaanse kruiden door de pastasaus bijvoorbeeld. Of Ras el Hanout door de couscous of linzensoep met zoete aardappel…
Alles zoutloos (evt met zoutloze bouillonblokjes gemaakt) en dan voor onszelf aan het eind zout erbij of sambal oid
4 jaar geleden
Rond de 10 maanden met ons mee laten eten en kruiden zoals we altijd doen. Alleen geen zout en pittige kruiden gebruiken. Hij vindt het heerlijk
4 jaar geleden
Ik gebruik sinds 11 maanden gewoon kruiden. Zoals iedereen geen zout. Maar ik gooi ook gewoon wat sambal door het eten. Ik ben zelf niet van get hele pittige, dat beetje dat ik gebruik kan zij wel handelen xD














