12 Reacties

2 jaar geleden

Ligt eraan hoe je het wil geven lijkt me. Uit de oven met alleen een beetje olie kan al wel wanneer er ook gekookte aardappels worden gegeten En dan natuurlijk niet meer geven dan je qua gekookte aardappels zou geven. Uit de frituur (zonder zout) richting de 1 jaar denk ik🤷‍♀️. Uit de frituur met zout, zo lang mogelijk mee wachten 😉 En uiteraard geen saus (mijn mening).

2 jaar geleden

Je zegt patat in je titel. Ben je Belgisch of Nederlands?

2 jaar geleden

37 weken? Hoeveel maanden is dat? Ligt eraan wat je met patat bedoeld. Gewoon aardappelen kan gewoon. Met frietjes uit de pan zou ik wachten tot 1 jaar.

2 jaar geleden

37 weken? 😂 Vermoeiend lijkt me als je dat zo bij houdt. Geen idee hoeveel maanden dat is. Maar je vraagt hier of het oké is om je baby patat te geven? Ik denk dat je dat zelf het beste weet toch? Nu krijg je allemaal verschillende antwoorden waar je waarschijnlijk alsnog niks mee kunt. Als je het graag zou willen, waarom probeer je het dan niet gewoon? En kijk je hoe je baby erop reageert? 🤷🏼‍♀️

2 jaar geleden

Ons dochtertje is bijna 1 jaar en krijgt als wij airfryer frietjes eten ong. 2 frietjes. Wel nadat ze haar eigen groente hapje op heeft gegeten. Dan mag ze op een frietje knabbelen maar zonder saus, zonder zout en niet uit de frituur.

2 jaar geleden

'Een frietje' kun je prima geven als je dat wilt. Onze kleine van 8 maanden is heel nieuwsgierig naar alles dat wij eten. Dus vorige week heeft hij 1 patatje gehad, zonder zout, uit de airfryer, met een beetje appelmoes als saus. Hij mag van mij zo veel mogelijk verschillende dingen proeven, een patatje hoort daar ook bij vind ik. Maar ééntje inderdaad, en toen weer z'n eigen bordje met groente en pasta. Doe vooral waar jij, jullie, je prettig bij voelen. Al weet je denk ik zelf ook wel dat het de bedoeling niet is om je kind een puntzak met mayo te geven. Maar dat was je vraag ook niet aangezien je het over een frietje had, klinkt voor mij als 1tje 🙂

2 jaar geleden

Onze dochter van 10 maanden eet s avonds met ons mee. Ze krijgt onze groente in grote stukken en kan het dan zelf vasthouden en eraan knagen😅 Wij eten wel eens frietjes uit de airfryer (zonder zout). Ze krijgt dat een paar frietjes. Vindt ze heerlijk 🥰

2 jaar geleden

Nou met 1 jaar heb ik hier een frietmonster😅 ik zou me om friet niet zo heel druk maken los van dat het wat ongezond is..

2 jaar geleden

Hier eet hij gwn met ons mee sinds hij 1 is dus ook patatjes en pizza enz hij vind t heerlijk

2 jaar geleden

Zonder zout is het een aardappel dus kan vanaf 6 maanden. (als je baby goed zit) Afhankelijk van of het gefrituurd is of uit de oven/airfryer natuurlijk.

2 jaar geleden

Reactie op Josefiennnn

37 weken? 😂 Vermoeiend lijkt me als je dat zo bij houdt. Geen idee hoeveel ...
Mijn gedachte precies 😂😂