9 Reacties

5 jaar geleden

Wij waren de melk fles op in een maatbeker en hier doen we kokend water in. Paar minuten wachten en de melk is goed warm! 🙂 flessenopwarmer is zonde van je geld en een magnetron wordt het gauw te warm vind ik.

5 jaar geleden

Wij doen het al vanaf de geboorte water opwarmen in de magnetron en daarna de voeding erbij inderdaad niet met voeding verwarmen dan gaan er voedingsstoffen verloren zo geleerd van de kraamzofg

5 jaar geleden

Als ik even mag inhaken: en hoe doen mensen dat met een quooker?

5 jaar geleden

Reactie op Lotte___

Als ik even mag inhaken: en hoe doen mensen dat met een quooker?
Kokend water en dan koud water erbij om op temperatuur te brengen. Als je dat hebt gedaan poeder erbij.

5 jaar geleden

Koud water in fles. Fles in magnetron 15 seconden op 400 watt. Dan eruit halen en poeder erbij.

5 jaar geleden

1/3 kokend water 2/3 koud water schudden en dan poeder erbij, dan is de temp ideaal en geen voedingstoffen verloren, hier de flessenwarmer alleen gebruikt voor het (langzaam) opwarmen van bv

5 jaar geleden

Koud water in fles. Fles in magnetron 15 seconden op 400 watt. Dan eruit ha ...
Inderdaad gewoon water in de magnetron verwarmen en daarna poeder erbij. Ik heb m 1 minuut in de magnetron op 600watt voor 180ml. Gewoon altijd even een drupje testen op je pols. Eenmaal klaargemaakte fles is max 1 uur houdbaar.

5 jaar geleden

- Gewoon warm water uit de kraan pakken mits je geen leidingen van lood hebt. - Water opwarmen in de magnetron en later pas de schepjes melk erbij, dan gaan er geen voedingsstoffen verloren - kokend water mengen met koud water tot juiste temperatuur daarna poeder erbij -au bain-marie opwarmen Persoonlijk vind ik de flessenwarmer echt een onding en het duurt lang voordat de melk opgewarmd is.