7 Reacties

13 dagen geleden

Als ze het verder goed doet zou ik haar gewoon laten liggen🤭

13 dagen geleden

Ik zou haar absoluut niet wakker maken. Die fles komt wel wanneer ze het zelf aangeeft.

13 dagen geleden

Ik zou m’n slapende baby ‘s nachts echt niet wakker maken voor een fles, zeker niet als ze overdag gewoon voldoende binnenkrijgen. Een baby geeft wel aan wat het nodig heeft. Hier tenminste wel.

13 dagen geleden

Misschien de komende dagen steeds een half uurtje later proberen? Dat mochten wij wel van CB, in kleine stapjes opbouwen naar 6 uur en toen dat een weekje goed ging, loslaten en zien wat gebeurd

13 dagen geleden

Wij maakten de kleine in de kraamweek al niet meer wakker voor een voeding, ze kwam vanzelf. Alleen in het ziekenhuis werd ze wakker gemaakt.

13 dagen geleden

Gewoon lekker laten slapen inderdaad! Wij hebben de baby alleen de alle eerste nacht wakker gemaakt, daarna nooit meer. Ze komt vanzelf wel als ze honger heeft en zolang ze overdag genoeg drinkt en goed groeit is er niks aan de hand. Ik zou zeggen: geniet er van, dan kun jij ook lekker slapen!

13 dagen geleden

Als ze keurig ruim boven haar geboortegewicht zit. Goed alert etc wel is, en overdag voldoende drinkt zou ik heerlijk genieten van alle nachten dat ze doorslaapt. Er komen nog genoeg sprongen , tandjes dingen aan 🙊