26 Reacties

2 maanden geleden

Ja lastig, je moet ergens beginnen uiteraard ;) wij hadden dr browns flessen en Nutrilon standaard. Gestart met Kruidvat voeding maar van de Nutrilon leek onze zoon langer verzadigd te zijn, dus overgestapt

2 maanden geleden

Dr brown smalle fles en avent natural response glazen fles. Vind de glazen flessen fijn omdat ze niet naar afwasmiddel ruiken na het wassen. Zoontje kan eigenlijk uit alles drinken. Begon met kruidvat voeding overgestapt op AH/etos puur om de verpakking. Merk niet veel verschil.

2 maanden geleden

Zelf kocht ik gewoon het huismerk van de supermarkt. Dus Jumbo huismerk of Bon Bèbè. Ik moet zeggen dat ik het alleen in de eerste weken gebruikte als bijvoeding en daarna vanaf 4,5 maand in combinatie met borstvoeding. Ons zoontje dronk het huismerk goed en groeide ermee. Zelf zou ik dus met een huismerk beginnen en als er toch krampjes, geen verzadiging of allergie is, kun je altijd overstappen op een duurdere voeding.

2 maanden geleden

Reactie op SJERD

Zelf kocht ik gewoon het huismerk van de supermarkt. Dus Jumbo huismerk of ...
Van flessen gebruikten wij de de hoge smalle dr brown fles en de philips Avent, mijn zoontje dronk uit allebei goed.

2 maanden geleden

Kwa flesvoeding: zoek even op keuringsdienst van waarde. Er zit niet zoveel verschil in (maar wel kwa prijs). Kwa fles was het hier een kleine zoektocht. Bij de eerste MAM fles geworden en bij de tweede Philips avent.

2 maanden geleden

Bij mijn zoontje begonnen met Kruidvat maar daar reageerde hij niet goed op, daarna Nestlé en dat ging goed. (Dus er is echt wel verschil) Mijn zoontje ging goed op de dr. Brown fles dus die ook gekocht voor mijn dochter….nou mooi niet, zij wil de difrax. Mijn dochter heeft ook de Nestlé voeding en dat gaat goed tot nu toe.

2 maanden geleden

Wij gebruiken flessen van dr browns, en geven nutrilon. Daar gaat ze supergoed op en aangezien onze dochter snel last heeft van verstopping durven wij niet over op een ander merk… Maargoed ze is bijna 10 maanden dus zo heeel lang is het ook niet meer nodig hier🤭

2 maanden geleden

Dr Brown fles smalle hals Kruidvat 1 voeding (Gaf de eerste 3 maanden borstvoeding, soms ook afgekolfd, daarna 1 voeding vervangen door kunstvoeding, nooit problemen gehad met deze overstap en ook nooit met leren drinken uit de dr Brown flessen. Had voor de bevalling de MAM fles gekocht, want goede dingen over gelezen, die wilde mijn dochter niet 🥹).

2 maanden geleden

Hier altijd Kruidvat gegeven zonder problemen. En het meest tevreden over Mam flessen. Difrax, dr brown, Avent vond ik allemaal waardeloos

2 maanden geleden

Onze oudste altijd kruidvat huismerk gegeven toen ik stopte met borstvoeding en daardoor ook begonnen met kruidvat voeding na de borstvoeding bij de jongste. Maar we merkten de laatste tijd dat hij erg veel scheetjes en krampjes had. Nu over gestapt op Hero en de krampjes en scheetjes zijn over.

2 maanden geleden

Baby is nu 2 weken en ik gebruik MAM fles en eerste week nutrilon gegeven maar nu een week later met kruidvat gestart gaat prima en schilt veel geld! Ik heb idd ook die aflevering gezien van keuringdienst van waarde .. en flesvoeding 1 moet aan een standaard richtlijn voldoen.. pas bij de opvolgmelk zit er verschil in samenstelling van melkpoeder.

2 maanden geleden

Dr Brown flessen in combi met Nutrilon Omneo vanwege heftige krampjes. Binnenkort hopelijk weer terug naar Nutrilon 1. Maar van alle flessen vonden wij de Dr Brown flessen het fijnst

2 maanden geleden

De flessen van Hegen zijn prijzig, maar wel echt ideal voor ons. Daarnaast zijn wij van Nutrilon overgestapt naar Pure Goat. Mijn dochtertje ervaart nu in iedergeval geen krampjes meer sinds wij Pure Goat geven als KV.

2 maanden geleden

Wij hebben de hegeb fles met hero voeding aangezien ze dat op de opvang ook geven ons meisje is 2 wkn en tot nu toe tevreden

2 maanden geleden

Jumbo we zijn er zo tevreden over het is verkrijgbaar gaat mee in ons winkel rondje en niet duur. Ons meisje doet het er goed op. Wij gebruiken dr brown smal flessen

2 maanden geleden

Dr brown met Etos zuigelingenvoeding. Wordt gratis thuisbezorgd per 4 blikken. Ideaal geen gesjouw en de zakjes van Kruidvat vind ik ook niks.

2 maanden geleden

Na veel flessen geprobeerd te hebben, werkt de Dr. Brown flessen smal het fijnst voor ons. Ik wilde graag Etos huismerk voeding proberen, maar ons kindje is met standaard voeding niet verzadigd genoeg en zit daarom aan Nutrilon Content. Hierdoor is hij wel verzadigd.

2 maanden geleden

Wij geven Nestlé little steps in een Dr. Brown fles 😊 Ons zoontje groeide niet goed op Kruidvat voeding dus terug gegaan naar Nestlé!

2 maanden geleden

Wij gestart met Jumbo voeding. Dat was verschrikkelijk. Mengde voor geen meter. Daarna overgestapt op de blikken van Hero. Tot 6 maanden, daarna opvolgmelk van Kruidvat. Weer drama, stinkt heel erg en hij moest er van spugen. Dus terug naar Hero de pakken. Voordeel van Hero is dat het op veel plekken verkrijgbaar is. En de pakken zijn niet duur. Wij gebruikten de Philips Avent Natural flessen. Difrax geprobeerd maar daar kreeg hij heel veel krampjes van en ik vind het echt hele irritante flessen.

2 maanden geleden

Dochter: begonnen met nutrilon, met een maand overgestapt naar Kruidvat. Dr Browns fles. Tweeling: nutrilon in het ziekenhuis. Bij thuiskomst na 3 weken overgestapt op Hero classic. Dr Browns fles. Alles is goed, maar je moet kijken naar wat uiteindelijk bij je kindje past.