11 Reacties

4 jaar geleden

Wij hebben een babybrezza, noemen m altijd de baby Senseo haha.. als je eenmaal weet hoe je m in moet stellen is het een geweldig ding. Knopje drukken, wel even roeren en klaar. Bij ons was de printplaat kapot in de eerste week, dat was wel even een dingetje maar we zijn er doorheen gekomen haha.

4 jaar geleden

Wij hebben een babybrezza, noemen m altijd de baby Senseo haha.. als je een ...
Bedankt voor je reactie, kan je m ook makkelijk verplaatsen? En ik Las dat ze altijd aan moeten staan ivm water warm houden?

4 jaar geleden

Reactie op fleure

Bedankt voor je reactie, kan je m ook makkelijk verplaatsen? En ik Las dat ...
Verplaatsen is wel een dingetje ja, tenzij je m niet direct weer nodig hebt.. je moet m idd wel aan houden omdat het water warm moet blijven.. tenzij je m op tijd weer aan zet omdat het even duurt voor het weer warm is..

4 jaar geleden

Ik had laatst weer even dat hij bij 180 ineens maar 120 gaf.. dan is het even uit zetten n uit laten en daarna doet ie het weer.. Oh dat moet ik er nog wel bij zeggen, wat ik persoonlijk een nadeel vind: je hebt 60,120,180,240,360.. er zit niks tussen.. dus of je moet voor bepaalde hoeveelheden wat weggooien of bij maken.. anders verlies je best veel poeder

4 jaar geleden

Ik had laatst weer even dat hij bij 180 ineens maar 120 gaf.. dan is het ev ...
Hmm ja dat is wel lastig als je aan t op en afbouwen bent, maar als t verder veel gemak geeft.. 😄

4 jaar geleden

Ik heb toevallig hierover gehoord van me kraamzorg, zij had een gezinnetje die zo’n apparaat hadden. Ze vertelde dat het wel handig is maar eigenlijk overbodig. Daarnaast heeft het ook nadelen. Het gezin had het apparaat verkeerd ingesteld. Hierdoor klopte de verhouding van water en poeder niet, waardoor hun baby enorm last van darmkrampjes kreeg. In me zwangerschap was ik helemaal fan van de difrax flessenwarmer. Me zoon is 11 febr geboren en heb het nog geen 1 x gebruikt. Toch lijkt het me nog steeds handig hoor, die flessenwarmer. Je draait het verwarmingselement op de fles, zet de fles op de flessenwarmer en dan in 3 min is het water precies de juiste temp. (Ik ben wel van mening dat het onderstaande toch sneller is). Ik vind het veel handiger om gewoon lekker water te koken, dat in een thermoskan. En een flesje met afgekoeld (gekookt) water. Bij het maken gooi ik dat bij elkaar en dan de poeder erbij. Overdag laat ik het water in de waterkoker zitten en als ik dan weer water nodig heb, zet ik de koker heel even aan om het water weer op te waren tot de juiste temp.

4 jaar geleden

Reactie op llinzs | Moderater

Ik heb toevallig hierover gehoord van me kraamzorg, zij had een gezinnetje ...
Daarnaast zei mijn kraamzorg: gekookt water + poeder mag 1 keer opgewarmd worden in de magnetron. En in principe mag je ook kraanwater gebruiken om een flesje mee te maken.

4 jaar geleden

5 jaar geleden haalde ik het al gewoon uit de kraan en ga ik nu weer doen 😁

4 jaar geleden

Reactie op llinzs | Moderater

Ik heb toevallig hierover gehoord van me kraamzorg, zij had een gezinnetje ...
Ik doe precies het zelfde! Beste oplossing. Warm water uit de kraan begrijp ik echt niet waarom mensen dat doen, en in de magnetron heb je weer stralen wat afgeeft dusja.

4 jaar geleden

Warm water uit de kraan, ideaal!

4 jaar geleden

Ik vind een flessenwarmer erg handig. Heb er twee. Een Avent en een budget merk gekocht in de kringloopwinkel. Werken beide ideaal. Maar het scheelt ook wat je geeft aan voeding. Ik gaf en ga weer borstvoeding geven en dan mag de melk niet in de magnetron. Bij kunstvoeding kan je het op zoveel manieren oplossen. Waterkoker, thermosfles, koud water en flessenwarmer of magnetron. Dus kies wat je fijn vindt. Zou iig wel een thermosfles aanraden, ook handig als je dagje weg gaat. Neem je fles met heet water en fles met koud water mee.