68 Reacties

3 maanden geleden

Ik zou een waterkoker op temperatuur kiezen. De flesenverwarmer was hier altijd drama. Je hebt ook waterkokers waarbij je het water op temperatuur kan houden. Handig voor als je kindje toch iets meer wil drinken.

3 maanden geleden

Steriliseren heb ik destijds een magnetron sterilisator gekocht ideaal alles erin speentjes etc. En na die tijd alles ophangen aan een rekje en laten drogen. Geen gedoe met een pannetje waterkoken. En je kan het ook evt in de magnetron laten staan als je nog druk bent.

3 maanden geleden

Onze dochter wordt bijnan3 en doe flessenwarmer zit nog in de verpakking Ik gebruikte gewoon warm water uit de kraan , dat deed kraamzorg ook. Steriliseren doen we niet echt. Ik was ze vanaf baby tijd al elke dag af en 1x per 3 dagen ongeveer gaan ze mee in de vaatwasser

3 maanden geleden

Ik had de flessenwarmer / sterilisator van dr brown ivm borstvoeding, en dr brown flessen. Ga je alleen poeder gebruiken zou ik een waterkoker kopen die je kan instellen op 40 graden, ideaal. (Uitgeprobeerd op de camping)

3 maanden geleden

Voor kunst of borstvoeding? Alleen voor gekolfde borstvoeding vind ik het handig. Magnetron gebruik je daar eigenlijk niet voor. Voor kunstvoeding is een fleswarmer echt heeel omslachtig. Dan gewoon water koken + koudwater en poeder erin. Je kan ook sochtends een thermosfles gekookt water klaarzetten voor de hele dag

3 maanden geleden

Reactie op xxTessa

Voor kunst of borstvoeding? Alleen voor gekolfde borstvoeding vind ik het h ...
Ik wil wel borstvoeding geven, maar als dat niet lukt of niet genoeg is, dan beide

3 maanden geleden

Wij hebben een alecto BW700, persoonlijk vind ik hem niet fijn. Vervolgens een waterkoker waar je temperatuur op kunt instellen, wat een verademing haha. Houdt het water 1 uur warm en was goedkoper dan de alecto. Mijn ouders en schoonouders hebben de waterkoker uiteindelijk ook gekocht 😂 Het is dus echt aan te bevelen haha Omdat we vaak weggaan een bambini gekocht, die vind ik ook echt fijn. Temperatuur wordt aangegeven en hij gaat echt lang mee als hij water moet warmhouden. Ideaal na het babyzwemmen of in de nacht!

3 maanden geleden

Wij hebben geen fleswarmer gehad. Toen borstvoeding niet lukte en we moesten bijvoeden hebben we het water opgewarmd in de magnetron. Ideaal! Je moet even uitvogelen hoeveel seconde de juiste temperatuur geeft, maar dat heb je zo gedaan. Van familie hadden we een magnetron sterilisator gekregen dus daarmee steriliseerde wij de flessen en spenen.

3 maanden geleden

Voor flesvoeding hebben we een heetwaterdispenser gekocht met baby stand. Voor de vakantie wel een flessenwarmer aangeschaft voor potjes voeding. Voor de rest vind ik het onding. Ik kook alleen flesjes en spenen voor het eerste gebruik uit.

3 maanden geleden

Reactie op xxTessa

Voor kunst of borstvoeding? Alleen voor gekolfde borstvoeding vind ik het h ...
Gekolfde moedermelk op kamertemperatuur! Ideaal! Flessenwarmer zou ik ook niet doen, heet en koud water mengen. Ik zie mezelf nog staan bij vrienden terwijl ik op hun dochtertje paste, zo’n flessenwarmer duurt veel te lang als een kind honger heeft 🫣😉

VRIEND

3 maanden geleden

Niet kopen! Wij hadden we wel een van alecto en daarom wel altijd gebruikt. Maar er bestaan ook waterkokers met temperatuur instelling. Zou persoonlijk dat aanraden.

3 maanden geleden

Reactie op Melliebelliex

Ik wil wel borstvoeding geven, maar als dat niet lukt of niet genoeg is, da ...
Ik heb er een van een paar tientjes van prenatal eigen merk. Ik kook alles uit in een pannetje kokend water. Ik zou eerst even aankijken hoe alles verloopt. Voordat je gaat kolven en opwarmen ben je alweer een tijdje verder. Je kan een zakje afgekolfde melk ook in een bakje lauw water (geleidelijk aan verwarmen) leggen en dan beslissen of je een flessenwarmer wilt

3 maanden geleden

Reactie op NIEUWENAAM

Gekolfde moedermelk op kamertemperatuur! Ideaal! Flessenwarmer zou ik ook n ...
Ja elke minuut wachten op je flesje is te lang he haha!

3 maanden geleden

Ik heb hem heel veel gebruikt om potjes (ook zelfgemaakt) op te warmen . Voor kunstvoeding heb je hem sowieso niet nodig. Maar handig vond ik hem dus wel. Ook tijd gekolfd toen was hij fijn.

3 maanden geleden

Ik heb wel een flessenwarmer (Alecto BW700) en gebruik hem nu al bijna 6 maanden voor kunstvoeding. Vind het vooral voor 's nachts handig: heb het op m'n nachtkastje staan met water afgemeten en poedertoren. Kan ik hem zo vanuit aandrukken en voeding klaarmaken. Het is vooral bij kleine flesjes (tot 60 ml) dat 'ie al snel te warm wordt (sowieso direct flesje er uit halen zodra het klaar is anders warmt het te lang door). Ik heb geen magnetron en net een nieuwe waterkoker. Ik zet flesje altijd direct weer klaar voor de volgende voeding zodat ik het dan alleen aan hoef te drukken.

3 maanden geleden

Reactie op 2020mama

Niet kopen! Wij hadden we wel een van alecto en daarom wel altijd gebruikt. ...
Ja alleen heb je dan waasje erop hè. Gezien het water niet kookt maar het warm maakt

3 maanden geleden

Wij hebben een luxe waterkoker, die warm water maakt op 50, 60, 70, 85 en 100 graden. Deze uitgekozen als alternatief op een quooker kraan bij de nieuwe keuken, omdat mijn vriend dat niet zat zitten. Zo’n waterkoker is echt ideaal, zo ontzettend blij mee! Flesjes opwarmen doen wij met de 50 graden en daarna een paar minuutjes wachten

3 maanden geleden

Reactie op Eva1982

Wij hebben een luxe waterkoker, die warm water maakt op 50, 60, 70, 85 en 1 ...
Maar dat is toch irritant? Ik zou dan direct een scheutje koud water mengen en de fles is ready to go

3 maanden geleden

Wij hebben ook deze flessenwarmer gehad. Gekocht voor op vakantie en ik vond het echt een onding.

3 maanden geleden

Reactie op Eva1982

Wij hebben een luxe waterkoker, die warm water maakt op 50, 60, 70, 85 en 1 ...
Wij hebben daarom 1 gekocht met 40 graden stand. Echt super handig, gelijk op juist temperatuur.