3 Reacties
5 jaar geleden
Ik doe in diepvrieszakjes de zip lo ck plat maken en dan er op schijven.
Als wij bijv sperziebonen met aardappelen eten dan maak ik extra zodat wat in de vriezer kan..
Verder altijd vissticks en hamburgers in de vriezer.
En die kleine potjes groente met wortelen ofzo in de kast staan voor als we bijv bij andere gaan eten en hopelijk straks weer mogen bbqen.
Qua recept inspiratie keek ik altijd op de potjes die ze verkopen 😅 en alles wat ik nooit maak dan kocht ik het potje.
5 jaar geleden
Ik maak vaak een hele pan met een hapje voor mijn dochter: twee soorten groente, aardappel/rijst/pasta iets van vlees of vis (of niet). Alles bij elkaar, scheutje olijfolie en dan grof mixen. Dit vries ik in in porties (bakjes van munchkin, mogen in de vriezer, vaatwasser en magnetron en zijn bpa/melamine vrij). In de ochtend uit de vriezer en in de koelkast en tegen etenstijd even in de magnetron.
Ze eet nu steeds vaker met de pot mee. Dan prakken we meestal wel wat of laten we haar zelf stukjes pakken.
We hebben wel altijd wat in de vriezer voor wanneer we iets eten wat zij nog niet mag of wanneer we bijvoorbeeld bestellen.
Recepten kijk ik vaak voor op www.smikkels.nl bij een heleboel staat er ook bij welke verhouding fijn/handig is! ☺️














