12 Reacties

2 jaar geleden

Herkenbaar. Onze zoon heeft ook in de middag en avond zuigbehoefte. Wij hadden eerst gekregen Difrax tut gebruikt maar die sloeg hij er zelf erg snel uit. Toen een Bibs tut gekocht en deze houd hij beter is. Ze beweren zelf ook dat het veel lijkt op een borst en ook dat vind ik een voordeel. Je krijgt er weer wat meer vrijheid van om een tut te gebruiken. Ook scheelt het terug geven want eerst dacht ik die heeft nog niet genoeg op en gaf vervolgens erg veel terug..

2 jaar geleden

Wij hebben ook de bibs erbij gedaan

2 jaar geleden

Hier ook al heel vroeg begonnen met de speen, door de kraamhulp eigenlijk.. We gebruiken een speentje van Avent. Gaat eigenlijk heel goed en hij accepteert beiden ☺️

2 jaar geleden

Hier ook de bibs, lijkt het meest op een tepel.

2 jaar geleden

Medela is ontwikkeld door het merk wat ook alles heeft voor borstvoeding

2 jaar geleden

Wij gebruiken ook een speentje. In week 2 of 3 mee gestart geloof ik. Ze heeft hem eigenlijk alleen als ze moe is en spuugt hem vaak uit als ze in slaap is. Wat betreft het merk is het gewoon proberen welke je kindje pakt. Hier bijvoorbeeld bibs en difrax geprobeerd maar ze pakt alleen avent.

2 jaar geleden

Soothie van avent, die lijkt het meest op een tepel omdat deze geen bolletje heeft (zoals bibs dus bijv juist wel heeft; een echte tepel heeft dat zeker niet en die bolletjes zijn bedoeld zodat het speentje niet zomaar uit de mond valt). Ze moet wel actief zuigen om m in te houden. Als dat moeilijk is met bijv in slaap vallen, dan kan ik de wubbanub aanraden. Mega schattig, en het knuffeltje helpt het speentje op zn plek houden.

2 jaar geleden

Ga gewoon komen wat ze accepteert. Ui lijkt nml niets echt op een tepel. Alleen niet alle kinderen accepteren speentjes. Mijn zoon wou het écht niet en wou echt alleen de borst

2 jaar geleden

Vanaf dag 2 een bibs tutje. Ging heel goed, ondertussen geef ik geen borstvoeding meer, maar nooit problemen gehad.

2 jaar geleden

Vanaf ongeveer een weekje na haar geboorte kreeg onze dochter de bibs speen. Eigenlijk nooit problemen mee gehad dat ze die niet pakte ipv de borst of dat ze tepelverwarring zou hebben. Inmiddels is ze al bijna 1 en nog steeds borstvoeding én een bibs speen.

2 jaar geleden

Avent soft vanaf dag 2

2 jaar geleden

Wij hebben de Medela, en al vrij vroeg mee begonnen. Gaat echt 👌