6 Reacties

2 uur geleden

Vast niet wat je wil horen, maar met 13 maanden moet je echt niet meer aan een speen beginnen. Troost en veiligheid geef je als ouder, en sommige kinderen hebben wat meer moeite met inslapen dan anderen. Heb je bijvoorbeeld een vast muziekje, vast ritueel, etc?

2 uur geleden

Volgens mij heb je 3 soorten speentjes: zoals de philips ultra air, een dental vorm en zo'n cherryvorm (rond ding). Als je die alledrie hebt geprobeerd en het is geen succes dan is je dochter gewoon niet van de speen denk ik! Succes ☺️

2 uur geleden

Reactie op JannekeJen

Vast niet wat je wil horen, maar met 13 maanden moet je echt niet meer aan ...
Ja, en niets werkt... Het is vaak net zolang doorgaan totdat ze echt omvalt van de slaap. Wakker in bed leggen, na een vast avondritueel, is een drama 😞. We zijn ten einde raad. Ook chiropractor bezocht, cb en huisarts. De laatste 2 zeggen "gecontroleerd laten huilen" maar dat past niet bij ons en maakt haar vreselijk overstuur.

2 uur geleden

Kun je niet pick up put down doen? Want een speentje zou ik idd niet meer doen.

2 uur geleden

Onze dochter spookte ook heel erg met 13 maanden. We kwamen toen in de fase met 2 slaapjes is teveel en 1 slaapje veel te weinig. Aan een speen zou ik echt niet meer beginnen. Dan liever een extra knuffeltje oid Uiteindelijk had het kinderdagverblijf gelijk en was het een fase waar we doorheen moesten. Gecontroleerd laten huilen is wel echt wat anders dan ‘laten huilen tot ze slapen’. Je kan best wel zeggen dat ie vlakbij bent en je terugkomt. Je zet dan een wekkertje op 1-2 min en gaat daarna weer terug om een kus te geven en wat lieve woordjes. Ga zo maar door. In het begin is dat echt even doorzetten.

één uur geleden

Medela soft sillicone?