10 Reacties

2 jaar geleden

Onze dochter had veel last van verborgen reflux. Zondet medicatie maar met bezoeken aan osteopaat is dit flink verminderd. Succes !

2 jaar geleden

Orthiflor start zou misschien iets kunnen betekenen. Het is probiotica en een natuurlijk middel voor de darmen goed te ondersteunen. Werkt bij ons echt top, geen huilende baby meer met krampjes! En de osteopaat is sws ook een goeie tip! Succes

2 jaar geleden

De jbpm zorgde bij mijn zoontje voor verstopping. Gebruik nu op advies CB nutrilon omneo en gestopt met de jbpm. Nu na een week gebruikt poept hij weer naar behoren. Wel nog wat last van krampjes dus ga morgen met cinnababy beginnen. Voor de verborgen reflux van mijn zoontje ga ik nog even met de kinderarts om de tafel want hij maakt zichzelf steeds wakker door het slikken. Weet niet of jij borst of fles geeft anders kan je die omneo ook proberen, is ook iets dikkere voeding schijnt. Je baby na elke voeding minimaal 15 min rechtop houden en zijn bed schuin omhoog zetten. Pauzes met eten geven helpt ook wat.

één jaar geleden

Hallo B_31, ik zie dat het bericht van 9 maanden geleden is. Wij hebben nu met onze dochter van 9 weken precies hetzelfde. We gebruiken forlax voor de ontlasting. Maar vermoeden ook verborgen reflux, ze krijst het uit na de voedingen. Ik ben erg benieuwd wat hij jullie heeft gewerkt?

één jaar geleden

Reactie op KimSpil

Hallo B_31, ik zie dat het bericht van 9 maanden geleden is. Wij hebben nu ...
Je moet dit los van elkaar zien. Er is geen verband. Althans, ik kan het niet bedenken. Mijn dochter heeft ook reflux en gebruikte forlax. Als je dochter er zo’n last van heeft, dan zou ik vragen om een maagzuurremmer.

één jaar geleden

Reactie op KimSpil

Hallo B_31, ik zie dat het bericht van 9 maanden geleden is. Wij hebben nu ...
Kan het niet zijn dat ze er misselijk van is. Ik gebruik het zelf regelmatig, maar het valt echt zwaar op de maag en geeft een misselijk gevoel.

5 maanden geleden

Hoi, dit bericht is al even geleden maar hier zelfde situatie. Zorgde forlax uiteindelijk voor de kramp? En hoe heb je dat met de obstipatie gedaan? Hier ook sterk vermoeden dat spugen en kramp meer wordt na inname forlax.

5 maanden geleden

Reactie op Rova

Hoi, dit bericht is al even geleden maar hier zelfde situatie. Zorgde forla ...
Zou is gaan kijken naar Hero comfort ar. Goed voor reflex en moeizame ontlasting. Mijn zoontje poepte 1 keer in de 5 dagen nu iedere dag. Die forlax is dat sinaasappelsmaak ?

5 maanden geleden

Reactie op Rova

Hoi, dit bericht is al even geleden maar hier zelfde situatie. Zorgde forla ...
Forlax heeft nauwelijks bijwerkingen. Het zorgt niet voor krampen. Je moet wel een beetje experimenteren met Forlax voor de juiste hoeveelheid. Wij gebruikten een half zakje om 7 uur en het andere halve zakje om 19 uur. Het hele zakje in 1x werkte niet. Daarnaast gebruikten wij Hero Comfort AR voor de verborgen reflux. Dit werd pas beter toen we hapjes gingen introduceren. Overigens kwam de extreme krampen nadat de obstipatie was opgelost met de Forlax, nog door de vitamine d druppels. Daar zijn we mee gestopt