10 Reacties
5 jaar geleden
Naar mijn idee wordt het meeste fruit er niet echt lekkerder van als je het gaat invriezen..
VRIEND
5 jaar geleden
Naar mijn idee wordt het meeste fruit er niet echt lekkerder van als je het ...
Ik vrees dat ook, daarmee dat ik eens wou horen of iemand dat met goed resultaat doet 🙈
5 jaar geleden
Ik! Ik stoom alles eerst en gooi het dan in de vriezer. Appel en peer gaat goed. Banaan moet ik nog proberen. Ik doe het dus alleen met dingen die ik kan stomen. Giet wel het kookvocht af na het stomen. Pureer het ende vriezer in. Bij ontdooien ziet het er hetzelfde uit als voorheen
5 jaar geleden
Reactie op Lisanne08
Ik maakte altijd appelmoes en perenmoes in grote porties en deed dat in kle ...
Dat heb ik ook gedaan! Eerst lekker zacht stomen ej dan pureren ej invriezen. Vandaag ga ik mango pureren (niet koken ofzo) en invriezen. Heb er veel over gelezen en moet prima te doen zijn. Zeker bij de oefen hapjes waarbij je wat vaker iets moet aanbieden vindt ik het zonde op dag 3/4 een nieuw stuk fruit te moeten maken voor 2/3 theelepels. Dus gewoon lekker invriezen! Overigens proef ik altijd alles eerst zelf dus als t smerig is dan krijgt hij het niet 🤣🙊
5 jaar geleden
Ik doe dat ook en het ruikt zo lekker als je het daarna opwarmt!! De mangomoes van mijn dochtertje had ik graag zelf opgegegen hahaha
5 jaar geleden
Je hebt ook diepvries fruit dus fruit hapjes zal vast ook wel gaan dan :)














