3 Reacties

9 maanden geleden

Mango, appel, peer vroor ik altijd in. Banaan prakte ik ter plekke een stukje en dan at ik de rest zelf op of gaf ik aan m’n andere dochter.

9 maanden geleden

Ik heb ook lang fruithap ingevroren. Banaan deed ik gewoon zo prakken. Aardbei, meloen, mango, kiwi, pruim, abrikoos enz. deed ik gewoon pureren en invriezen. Appel en peer heb ik altijd gekookt en daarna pureren en invriezen
24baby's podcast Samen Groeien

Luister nu naar de nieuwste podcast van 24baby: Samen Groeien. In deze podcast beleven we samen met jou de eerste maanden met je baby. Van de laatste loodjes van je zwangerschap tot alle eerste keren met je baby. Luister de podcast via jouw favoriete podcast-app.

9 maanden geleden

Ja doe ik ook! Peer bijvoorbeeld wordt wel wat waterig na het ontdooien maar dan doe ik er gewoon een klein schepje pap bij om het wat dikker te maken (zou ik niet per se doen als je kindje nog onder de 6 maanden is)